IMPRUMUTURI NEBANCARE LA DOMICILIU

Ai nevoie de bani rapid? Alege imprumuturile nebancare la domiciliu!


Clasa imprumuturile rapide nebancare are in cadrul ei o serie de servicii acordate de catre IFN-uri clientilor lor. Printre aceste servicii se numara la unele IFN-uri si serviciul de gestionare la domiciliu a creditului acordat.

Ce inseamna gestionare la domiciliu a imprumutului? Inseamna ca un reprezentant al respectivului IFN se deplaseaza, in general saptamanal, la tine acasa pentru a ridica suma aferenta ratei pe care o ai de plata in derularea creditului accesat.

In prima instanta, imprumuturile nebancare la domiciliu au si un preambul materializat prin faptul ca IFN-ul in cauza isi trimite consultantii la tine acasa pentru a lamuri daca indeplinesti conditiile de eligibilitate pentru a te califica in acordarea creditului, dupa care urmeaza si partea de discutare si semnare a contractului, eveniment ce se intampla tot la tine acasa.

Prima institutie nebancara de pe piata romaneasca ce a introdus in atentia publicului serviciu de creditare la domiciliu, cu toate etapele descrise mai sus, a fost Provident. Intre timp si alte societati si-au dezvoltat acest serviciu, in special pe partea de imprumuturi rapide.

Daca apelezi la Provident, prin serviciul de imprumut la domiciliu poti sa faci rost de bani in 48 de ore, la tine acasa, iar ratele le vei plati tot de acasa, pentru ca un reprezentant al IFN-ului amintit se va deplasa la tine la domiciliu in fiecare saptamana. Accesand creditele Provident si serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului, poti obtine sume de bani variind intre 500 si 3500 de lei, fara giranti, fara taxe.

Pentru a solicita un astfel de imprumut de la Provident, n-ai decat sa completezi formularele online de pe site-ul Provident sau poti sa suni la unul din telefoanele puse la dispozitie clientilor.


Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite nebancare online. Bani urgent

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?