Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Unele IFN-uri nu soliita carte de munca ori alte acte, mizand mai mult pe bonitatea clientului


Credite rapide fara carte de munca veti putea sa gasiti in 2019 atat in ofertele IFN-urilor cat si a bancilor.

Chiar daca sunteti angajati cu carte de munca, ori obtineti venituri din activitati indepdente, puteti sa obtineti un imprumut atata timp cat faceti dovada acestor venituri.

Ca soliciti bani pe loc, trebuie sa ai la indemana doua acte scanate: o copie dupa buletin si una dupa extrasul de cont ori alta dovada de venit care sa-ti facilitezi accesul la suma dorita de bani.
De ceva timp in piata financiara, nici IFN-urile si nici bancile nu mai solicita adeverinta de salariu ori de venit, inspectarea veniturilor clientilor facandu-se direct la ANAF (cu acordul expres al clientilor) ori verificarea extraselor de cont (clientii furnizand copii scanate dupa acestea).

Cand ai o urgenta te gandesti sa apelezi la un credit rapid fara acte. Aplici online, fara batai de cap, si in cateva minute poti obtine sumele dorite de bani. Lucrurile au evoluat foarte mult din punctul de vedere al termenelor de acordare pentru creditele bancare si nebancare.

De exemplu, la banci, acum cativa ani, trebuie sa treaca vreo doua saptamani pe putin ca sa obtii un credit de nevoi personale. Astazi deja se discuta de credite pe loc, obtinute in aceeasi zi. Practic, te duci cu buletinul la banca, semnezi acordul de verificare la ANAF si dupa ce banca obtine informatiile privind veniturile tale, poti sa obtii creditul dorit si sa pleci acasa cu banii. La IFN-uri e si mai simplu; accesezi online, fara deplasari, incarci pe internet copii scanate ori fotografiate dupa cartea de identitate si dupa o dovada de venit si in cateva minute ti se verifica cererea. Daca totul e in regula, primesti banii si in cateva ore de la accesare in contul tau bancar. Accesezi de acasa si in cateva ori te poti duce la bancomat sa scoti banii imprumutati.

Institutiile nebancare iti ofera rapid un credit fara carte de munca si in 2019, unele dintre ele acceptandu-te chiar daca esti rau-platnici (restantier inscris in Biroul de Credit cu un scoring negativ).

majoritatea IFN-urilor care ofera imprumuturi rapide fara carte de credit in 2019 ofera spre imprumut sume mici de bani, dar sunt si IFN-uri care acorda imprumuturi mai mari (de exemplu cei de la Credius ofera chiar si pana la 40.000 de lei pentru 60 de luni).

Exista la noi in fara multe IFN-uri care acorda imprumuturi fara sa fii angajat, fara giranti ori garantii, unele oferind chiar banii pe loc. Singurele impuneri fiind de varsta si venit.

Incepand cu 1 ianuarie 2019 a intrat in viguare noua grila a gradului de indatorare, astfel ca institutiile financiare, atat bancile cat si IFN-urile vor fi mult mai stricte in analiza veniturilor, pentru a calcula corespunzator gradul de indatorare al potentialilor clienti.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Credite rapide cu garantie auto