Credite rapide online doar cu buletinul

Din categoria creditelor doar cu buletinul face parte si produsul celor de la CreditFix


Un credit online doar cu buletinul si extrasul de cont puteti accesa de la CreditFix intr-un mod simplu si eficient.

CreditFix este o societate nebancara ce pune la dispozitia clientilor sume de bani mici pe termen scurt. Creditele lor se acorda online in conditii laxe.

Avantajul major este ca, odata ce ai contractat un credit si te-ai inregistrat pe platforma online a IFN-ului, de la al doilea imprumut in sus, nu mai este nevoie de niciun document.
Este adevarat ca suma de bani pe care o puteti solicita nu este atat de mare, dar pentru cei aflati la ananghie, chiar si 1000 de lei poate fi o suma benefica. Fiind un credit din categoria celor rapide si usor de accesat, acest produs oferit de CreditFix nu necesita adeverinta de venit, nici hartogaria ceruta de obicei de banci. Practic cu o copie dupa buletin si cu una dupa extrasul de cont, la care mai adaugi completarea unor informatii in formularul online, ai rezolvat problema. Nu ar trebui sa-ti ia mai mult de 10 minunte ca sa soliciti un astfel de imprumut.

Pentru a aplica, poti sa accesezi platforma celor de la CreditFix (https://www.creditfix.ro), si sa-ti deschizi un cont de client. Urmeaza mai apoi sa completezi formularul online - cererea de credit si sa upoad-ezi cele doua acte solicitate. Daca toate informatiile sunt corecte, trebuie doar sa astepti sa fi informat in privinta aprobarii.

Daca nu ai acces online, poti sa suni la numarul de telefon 0374.475.000 orri sa trimiti un email la contact@creditfix.ro.

Aceste credite rapide doar cu buletinul pot fi o solutie de avarie pentru o situatie fara iesire. Este important sa le vedeti ca pe o sursa de distractie si confort.

Acordarea creditului doar cu buletinul de la CreditFix se realizeaza, cum spuneam mai sus, doar in baza buletinului si a extractului de cont, si nu necesita garantii si nici giranti.

Suma maxima ce poate fi imprumutata este de 1500 de lei, iar perioada de acorda de maxim 45 de zile.  Rambursarea imprumutului se poate face direct in contul tau de client, prin card bancar ori numerar in conturile CrediFix.

Postări populare de pe acest blog

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto