Informatii utile despre produsele financiare Viaconto

Viaconto este un IFN ce ofera imprumuturi rapide mici pe termen scurt


Daca te gasesti intr-un impas financiar, poti sa faci rost de bani apeland la un astfel de imprumut rapid oferit de cei de la Viaconto.

Viaconto este un IFN din Bucuresti, o societate nebancara ce ofera credite rapide online. Acest IFN s-a infiintat in 2006, deci nu are o experienta deosebita pe piata, insa, a fost destul de vizibila in ultima vreme pe segmentul microcreditelor.

Contractatea unui imprumut rapid la Viaconto este un aspect ce merita atentia voastra, pentru ca este aproape o formalitate.


Ca sa te poti imprumuta la Viaconto, trebuie sa ai intre 20 si 65 de ani. Trebuie, de asemenea, sa ai o dovada de venit (salariat, pensionar, ajutor de somaj, etc. Ai nevoie si de un cont bancar si de o legatura buna la internet.

Chiar daca nu ai un salariu, insa ai venituri periodice demonostrabile cu acte, atunci poti sa apelezi cu incredere la un credit de la acest IFN.

Pentru accesare, vei avea nevoie de buletin scanat ori fotografiat si de extras de cont bancar pe o perioada de la o luna la trei luni din contul unde iti incasezi ventiurile.

Ca sa poti accesa un credit la Viaconto, ai nevoie de un telefon mobil personal.

Dupa ce accesezi, daca ai un cont bancar la una din bancile cu care coleaboreaza cei de la Viaconto, primesti banii aproape instant. Daca nu, operatiunea dureaza intre 24 si 48 de ore.

Pentru primul imprumut Viaconto, poti solicita maxim 1.000 de lei, pentru o perioada de 30 de zile. De la al doilea imprumut in sus, poti urca cu suma maxima pana la 1.500 de lei.

Daca nu poti rambursa la timp, ai varianta de a-ti perlungi contraxtul de credit cu inca 30 de zile, dar nu mai mult.

Compania Viaconto Minicredit, cea care ofera acest servciu de creditare, este una cu vizibilitate in piata in ultimii ani.

Din ce am vazut noi, parerile clientilor ce au apelat la serviciile lor sunt favorabile. Procesul de creditare pare unul transparent, fara costuri ascunse.

Puteti sa solicitati mai multe informatii de la Viaconto, apeland la numarul de telefon 0312295849, ori puteti trimite un mesaj la adresa info@viaconto.ro.

Ca sa primesti un imprumut rapid Viaconto, trebuie sa nu figurezi cu restante in Biroul de Credit.

Daca ti se aproba creditul, vei fi anuntat printr-un SMS de acest lucru.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?