CREDITE CU BULETINUL ARZATOARE

Credite cu buletinul arzatoare pentru buzunarele romanilor


Ai o dovada de venit si un una ca locuiesti la adresa din buletin? Atunci, esti canditatul perfect pentru un credit rapid online. N-ai decat sa aplici online pentru orice forma de creditare rapida si banii iti vor veni urgent, chiar la tine acasa.

Desi nu sunt chiar credite doar cu buletinul, aceste tipuri de imprumuturi sunt asemanator de permisive si as zice ca pe undeva, chiar au devenit mult mai rapide si mult mai permisive.

Partea urata a acestor credite cu buletinul o reprezinta dobanzile si eventualele intarzieri la plata ratelor ce-ti pot aduce la plata niste sume uriase.

Orice intarziere la plata ratelor creditelor rapide sau cardurilor emise de IFN-uri, in regim de credite doar cu buletinul, aduce dupa sine o intreaga suita de costuri suplimentare penalizatoare, ce se genereaza unul pe altul. Situatiile in care cei ce detin carduri emise de Institutiile Financiare Nebancare au ajuns sa plateasca de cateva ori sumele imprumutate din cauza intarzierilor la plata ratei nu sunt deloc putine. Aceasta forma de imprumut, cunoscuta si sub denumirea de "credit doar cu buletinul" se perpetueaza, desi regulile BNR au restrictionat partea de credite; au evitat insa cardurile nebancare.

Aceste carduri acordate in regim de "credit doar cu buletinul" presupun nu doar costuri foarte ridicate cu dobanda dar si penalizari foarte mari in cazuri unor intarzieri. Daca detinatorul cardului intarzie mai mult de 18 zile cu plata ratei, are de achitat comisionul de penalizare si pe langa asta si alte costuri suplimentare ce provin din depasirea liniei de credit pe care a fost emis cardul.

In cazul ratelor, limita de credit este diminuata lunar cu rata datorata. In cazul in care clientul isi achita ratele lunar, in intervalul de 18 zile acordat nu exista niciun motiv pentru care sa se depaseasca limita de credit.

Penalizarile merg si mai departe: depasirea limitei de credit acordate este sanctionata prin perceperea unui comision calculat in functie de valoarea depasirii limitei de creditare aferenta fiecarei luni. Comisionul reprezinta o cota de 5% din aceasta depasire (depasirea limitei de credit se calculeaza ca diferenta intre suma dato¬rata la data emiterii extrasului si limita de creditare acordata).

Iata si doua cazuri celebre ce au patit-o rau de tot:

"Opacitate Viorel B., client al unui IFN, a cumparat, acum doi ani, un computer si un aparat foto. Valoarea initiala a obiectelor a fost de 3.300 de lei, iar limita totala de credit i-a fost stabilita la 3.800 de lei, incluzand un comision initial de 500 de lei. „Am inteles, dar am intrebat daca va mai trebui sa platesc si alt comision. Mi-au spus ca nu, doar in caz de intarziere platesc 20 de lei penalizare“, spune acesta.  Timp de doi ani, VB a achitat in total 1.700 de lei, pentru ca apoi sa constate ca mai are de plata „doar“ 4.120 de lei din cauza unor depasiri ale limitei de credit.

Incredibil O femeie din Capitala a ajuns sa aiba o datorie de 8.000 de lei pentru o masina de spalat cumparata cu 900 de lei. Dupa doi ani in care a platit ratele cu unele intarzieri, a aflat ca mai are de dat 3.000 de lei. A cerut sa achite integral creditul in sase luni, rata crescand astfel de la 12 lei, la 150 de lei. Dupa alte doua luni, datoria a urcat la 3.700 lei, iar cand a cerut o noua prelungire a termenului de rambursare la 6 luni i s-a spus ca rata va creste la 300 de lei lunar. A refuzat sa mai plateasca, datoria a ajuns la 8.000 de lei, motiv pentru care va da IFN-ul in judecata."

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA