IMPRUMUTURI NEBANCARE PROVIDENT

Imprumuturile nebancare de la Provident; bani rapid la domiciliu, in 48 de ore


Solicitarea unui imprumut nebancar de la Provident necesita fie completarea unui formular online, fie contactarea telefonica, la unul din telefoanele puse la dispozitie de catre sociectate. Poti contacta Providentul telefonic la 021 98 77 (apel cu tarif normal) de luni pana vineri intre 07:30 si 20:00 sau sambata si duminica intre 08:00 si 18:00.

Clientii care apeleaza la imprumuturile nebancare Provident isi pot plati ratele si prin transfer bancar la creditele contractate, la costuri mai mici, evitand astfel sa plateasca serviciul suplimentar de gestionare a creditului la domiciliu.


”Stim din sondajele pe care le realizam in randul clientilor nostri ca serviciul la domiciliu este extrem de apreciat, insa am considerat ca este corect sa le oferim acestora si posibilitatea sa plateasca ratele prin ordin de plata, la un cost mai mic. Vom oferi in continuare imprumuturi de valoare mica, pe termen scurt", a declarat directorul general al Provident Financial Romania, Russell Johnsen.

Clientii care nu aleg serviciul la domiciliu primesc banii prin transfer bancar in maximum 10 zile de la semnarea contractului de credit. Pentru aceasta, ei trebuie sa faca dovada unui cont valid in lei, deschis pe numele lor la orice banca din Romania. In acest caz, clientii vor achita singuri ratele prin ordin de plata, din contul lor in contul Provident.

Persoanele care aleg si serviciul suplimentar de gestionare la domiciliu a creditului, oferit contra cost, pot primi banii in 48 de ore chiar la ei acasa, de unde un reprezentant ii va vizita apoi pentru incasarea ratelor.

Poti suna acum si obtine un imprumut nebancar de la Provident. Tot ce trebuie sa faci este sa suni la unul dintre numerele de telefon de mai jos pentru pentru a primi mai multe informatii sau trimite un sms la 1805 si te sunam noi.

telefon Provident - apelare rapida
021 98 77

telefon Provident
021 2 75 75 75

telefon Provident - sms
SMS la 1805

Poti suna la unul din telefoanele amintite, de luni pana vineri intre orele 7:30 si 20:00, iar sambata si duminica intre orele 8:00 si 18:00. Numerele de telefon au tarif normal.

Daca doresti mai multe informatii despre serviciile si tipurile de imprumut oferite de Provident, poti contacta fie telefonic, fie prin posta, fie prin e-mail.

Poti solicita rapid sume cuprinse intre 500 si 3.000 de lei. Daca esti client existent poti obtine pana la 3.500 de lei, in functie de comportamentul tau de plata si de veniturile disponibile. Banii vor fi virati in contul tau in 10 zile de la semnarea contractului.

Suntem prima institutie financiara din Romania care iti ofera serviciul de gestionare la domiciliu a creditului. Prin acest serviciu suplimentar, primesti banii in 48 de ore, chiar la tine acasa, iar ratele le platesti confortabil, de acasa.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto