Imprumut urgent de bani fara garantii in 2015

Vrei sa te imprumuti insa nu vrei sa depui nicio garantie in acest sens? Ei bine, in 2015 exista astfel de credite fara garantii, cu acordare rapida si conditii facile


Bani imprumut urgent fara garantii gasesti in 2015 in oferta Institutiilor Financiare Nebancare, societati ce au in portofoliu imprumuturile rapide, o clasa aparte de produse financiare acordate in conditii lejere insa cu dobanzi mai mari decat cele practicate pentru creditele de nevoi personale comune.

La o analiza rapida a pietii, va putem spune ca, ofertele IFN-urilor sunt numeroase, astfel ca, veti avea destul de multe batai de cap in a alege pe cea mai buna, pe cea mai potrivita situatiei dumneavoastre. Insa, avand in vedere oferta bogata, cu siguranta veti gasi exact de ce aveti nevoie: fie ca doriti banii in cateva ore, fie ca nu aveti adeverinta de venit, fie ca nu aveti un cont bancar, fie ca vreti bani doar pentru 10 zile, etc. Toate aceste deziderate se regasesc in ofertele IFN-urilor, asa ca, va puteti informa, apeland la platformele online ale acestor societati si sa va corelati nevoile cu ale lor oferte.


Un imprumut urgent de bani fara garantii il puteti accesa in conditiile in care detineti un venit rezonabil care sa va transforme intr-o persoana eligibila din punct de vedere financiara, adica sa fiti capabil de a va rambursa datoriile.

Exista la nivelul lui 2015 societati nebancare ce acorda bani imprumut fara garantii doar pe baza a doua acte: actul de identitate si un extras de cont. Retineti ca, extrasul de cont nu este folisit doar pentru a va afla contul in care veti primi banii imprumutati, extrasul de cont arata si care va sunt veniturile obtinute in ultima perioada de timp. Asadar, extrasul de cont este o masura a eligibilitatii dumneavoastra financiare.

Sunt sanse sa obtii un imprumut fara adeverinta de venit si chiar daca esti restantier, insa, orice societate care iti ofera o suma de bani, se va asigura ca ai capacitatea financiara de a-l si rambursa, deci, se asigura ca esti eligibil din punct de vedere financiar.

Iata si cateva optiuni pe care le aveti la dispozitie in 2015 de a obtine un imprumut urgent de bani fara garantii:

- Zaplo IFN - este o societati noua aparuta in piata ce ofera credite fara garantii in valoare de maxim 800 de lei pentru un prim credit. Ca sa-l obtii trebuie sa i o varsta cuprinsa intre 19 si 75 de ani si sa fi cetatean roman. De la un al doilea imprumut, poti obtine suma maxima de 1200 lei, iar de la al treilea, poti urca pana la 1.500 de lei, fara garantii.

- Allegro Credit - este un IFN la care poti aplica pentru a obtine un imprumut urgent fara garantii. Poti aplica online completand un formular de credit cu datele tale. De la Allegro Credit poti solicita sume de bani cuprinse intre 300 si 1000 de lei. Banii ii ridici de la CEC Bank, iar pentru accesare nu ai nevoie de giranti. Aprobarea dureaza 15 minute, iar ca sa fi eligibil trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 21 si 70 de ani, sa ai cetatenie romana si un venit permanent. Pentru un imprumut urgent fara garantii in 2015 de la Allegro nu ai de platit taxe ascunse, conditiile fiind transparente si usor de inteles.

- Viva Credit ofera de asemenea credite fara garantii, in conditii lejere: buletinul si un extras de cont. N-ai nevoie de adeverinta de venit si poti fi chiar si restantier cu istoric negativ in Biroul de Credit. Este adevarat ca sumele pe care le poti imprumuta de la Viva Sunt mici, insa, noutatea absoluta este ca pentru primul credit nu mai platesti dobanda, lucru foarte avantajos pentru persoanele care se gasesc intr-un impas financiar major.

- Ferratum este o societate nebancara ce practica la randu-i conditii de creditare flexibile. Cu buletinul de identitate poti imprumuta de la Ferratum maxim 1290 lei, pe termen de 45 de zile. Asadar, cei de la Ferratum ofera in 2015 bani imprumut fara garantii, aplicand online prin completarea unei cereri de credit pe care o gasiti pe platforma societatii.

Acestea sunt cateva variante pe care le aveti la nivelul lui 2015 de a va imprumuta fara sa depuneti vreo garantie, in conditii lejere si mai ales foarte rapid.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?