Creditul bancar Speed - rapid, ieftin

Iata un credit bancar ultra rapid, pentru care poti obtine aprobarea chiar in 24 de ore


Vrei un credit cu dobanda fixa, acordat rapid, fara batai de cap? Poti opta pentru creditul Speed de la UniCredit Consumer FInancing.

UniCredit Consumer FInancing este divizia nebancara a grupului financiar UniCredit, un important grup financiar de top din Europa.

Oferta actuala consta in: creditul de nevoi personale fara ipoteca, creditul in magazin si trei tipuri de carduri: principal, premium si partener.


Noi discutam astazi de creditul Speed, credit ce face parte dintr-o promotie a UniCredit Consumer FInancing.

Creditul speed este un credit bancar fara ipoteca, cu acordare rapida, chiar si pana in 24 de ore, daca dosarul este complet. Suma maxima ce poate fi imprumutata variaza intre 6.001 si 90.000 lei, pe o prioada de maxim 5 ani. Dobana este fixa de 12,2%, iar daca optezi pentru dobanda variabila, aceasta are valoarea de 11,7% (in prezent, calculata ca suma intre marja mbancii si ROBOR la trei luni). Pentru acest credit nu aveti nevoie de garantii ipotecare si nici de garanti ori co-debitori.

Ale caracterisitici ale creditului Speed:

- comision de administrare 0;
- venitul minim necesar pentru un imprumut de maxim 11.000 lei este de 450 lei;
- prima rata se plateste la 30 de zile de la obtinerea creditului;
- se accepta o gama larga de venituri: salarii, drepturi de autor, chirii, dividede, venituri din activitati liberale, pensii, diurne, rente, norma de hrana, venituri din agricultura, etc.

Alte costuri: comision de analiza dosar de 190 lei.

Documente necesare:

- copie dupa buletinul de identitate
- dovada de venituri adeverinta de venituri
- factura de utilitati.

Pentru creditul Speed poti aplica online completand un formular pus la dispozitie de UniCredit Consumer FInancing. Dupa ce completezi si tirmiti formularul, astepti sa fi contactat de un reprezentant al IFN-ului. Formularul online are urmatoarele rubricii: alegerea produsului (in cazul nostru, creditul de realizari personale fara ipoteca), nume, prenume, e-amil, telefon, adresa, oras, judet/sector, suma, moneda, perioada, mesaj, insereaza codul din imagine si in final trimite datele.

Iata si un exemplu de calcul pentru creditul Speed: pentru o suma de 18.000 de lei luata pe 5 ani, cu o dobanda variabila, rata lunara este de 401,9 lei (pentru valoarea actuala a ROBOR), suma totala de plata ajungand la 24,112,5 lei, adica la o dobanda anuala efectiva de 12,9%.

Creditul Speed este acordat de UniCredit Consumer FInancing IFN, prin intermediul UniCredit Tiriac Bank, intermediar de credit cu titlu auxiliar.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto

Imprumuturi pentru rau-platnici si restantieri 2016