Credit rapid online bancar 2016

Idea::fast credit - cel mai rapid credit bancar din 2016, accesibil online


O oferta foarte tentanta de credite rapide online 2016 ne vine din partea unei banci (neasteptat), este vorba de Idea::fast credit - produs oferit de Idea::Bank.

Asadar, va aducem o informatie nou-nouta in privinta posibilitatii de a accesa un credit rapid online ieftin, pentru nevoi imediate si planuri mari.

Idea::Bank pune la dispozitia clientilor prin intermediul acestui credit sume de pana la 10.000 de lei ce pot fi accesate rapid.
Pentru accesare, trebuie sa ai un venit minim net de 1000 de lei - daca esti din Bucuresti, ori de 800 de lei - pentru restul localitatilor din tara. De asemenea, nu trebuie sa ai credite in executare ori intarzieri repetate mai mari de 30 de zile la rambursarea altor credite.

Pasii de accesare:

- aplici online pe platforma bancii;
- vei fi sunat in scurt timp de un reprezentant al bancii si veti stabili de comun acord o intalnire la o agentie;
- vii la banca cu cartea de identitate, fara adeverinta de venit.

Aceasta oferta de credite fara adeverinta de venit este valabila doar pentru clientii ce au veniturile intereogate de ANAF si nu se aplica creditelor de refinantare.

Sumele ce pot fi accesate sunt intre 1500 si 10000 lei, iar perioada de contractare intre 6 luni si 36 de luni.

Costurile asociate acestui credit rapid online bancar sunt in functie de istoricul de plata si de datele socio-demografice ale imprumutatului: varsta, stare civila, vechime in munca, nivel de cariera, etc.

Daca optezi pentru a-ti incasa veniturile prin Idea::Bank, vei obtine un discount, adica o reducere, de 1%, un punct procentual din marja dobanzii.

Dobanda practica pentru Idea::Fast este de Robor la 3 luni + marja fixa a bancii, care are poate varia de la 15 la 19% in functie de istoricul tau de plata in cazul altor credite.

Acesta ar fi creditul rapid online bancar 2016 de la Idea::Bank - o noutate a acestui an care speram sa va foloseasca.

Evident, daca doriti sa imprumutati sume mai mari de bani, puteti apela, tot la Idea::Bank, la creditul Selfie - un credit de nevoi personale care va poate aduce sume de maxim 120.000 de lei cu marja fixa variind de la 6,9 la 12,9%.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto