Imprumuturi pentru rau-platnici si restantieri 2016

Credite rapide pentru datornici in 2016: conditii, oferte, costuri.


Orice acumulare de datorii generate in rambursarea unui credit va fi raportata de catre institutia financiara, fie ea banca ori IFN, catre Biroul de Credit. Astfel, daca intarzii in achitarea ratelor unui imprumut, atat bancile (cu conditii mult mai drastice) cat si IFN-urile te vor raporta la Biroul de Credit si vei fi considerat de atunci inainte ca rau-platnic, ca restantier. Urmarea va fi ca, pret de 4 ani, vei aparea pe lista neagra a Biroului de Credit cu restante, iar celelalte Institutii Financiare iti vor interzice accesul la un nou imprumut.

Cei ce au intarzieri mai mari de 30 de zile la plata ratelor (considerate de la data scadenta), sunt automat inscrisi in Biroul de Credit.
Cand apari ca rau-platnic, cu un scoring negativ in Biroul de Credit, foarte putine institutii financiare iti vor mai oferi bani imprumut, in fapt, bancile cu siguranta nu te vor mai imprumuta, iar la IFN-uri poti apela doar la clasa de imprumuturi rapide cu dobanzi foarte mari.

Asadar, pentru restantieri, sunt abordabile doar imprumuturile rapide, acele forme de creditare pe termen scurt, in cuantum mic. Aceste produse financiare se mai numesc si microcredite - sume mici de bani acordate pe intervale scurte de timp, de genul pana la salariu.

IFN-urile au in general politici de imprumut mult mai laxe, insa, de regula, se asigura ca ai fost o persoana de buna credinta vis-a-vis de alte credite, asadar, cu greu vor accepta sa mai imprumute o persoana care nu si-a respectat un contract.

Exista si exceptii printre restantieri, nu toti fiind de rea-credinta. In viata sunt si situatii exceptionale, cum ar fi cele de natura medicala, de exemplu, situatii ce te pot impiedica sa respecti niste termene contractuale. Unele IFN-uri trateaza aceste situatii cu intelegere. Spre exemplu, pe platformele online ale unor societati nebancare se specifica clar care sunt tipurile de restantieri admisi pentru accesarea unui imprumut. Alte societati spun ca se orienteaza in functie de scoringul acordat de Biroul de Credit, iar altele tin cont de sumele restante, de perioada in care nu s-au achitat respectivele restante ori de vechimea lor.

Imprumuturi pentru rau-platnici si restantieri 2016 gasim la societatile nebancare cu oferte fulger din piata, acele IFN-uri ce solicita acte putine la accesare, insa au si dobanzi mari. Dobanzile sunt menite sa acopere riscurile de acordare, de aceea nu trebuie sa ne mire prea tare valorile acestor dobanzi. Atata timp cat tu esti restantier, ai avut probleme cu alte credite anterioare, este normal ca cel ce-ti acorda un nou imprumut sa-si ia masuri asiguratorii, astfel incat sa-si acopere eventualele pagube.

Pentru restantieri, adica pentru datornici, exista produse financiare in piata, insa, chiar si asa, societatile financiare se vor asigura ca ai de unde sa rambursezi imprumutul solicitat.

Iata cateva din IFN-urile cu politici permisive si pentru restantieri:

- Viva Credit - ne transmite foarte clar ca ofera imprumuturi si restantierilor, celor inscrisi in Biroul de Credit ca rau-platnici; de la Viva poti imprumuta maxim 1000 de lei pentru maxim 35 de zile. Daca nu vei plati la timp imprumutul, vei suporta o dobanda penalizatoare de 1,25% pe zi.

- Creditul Extra Simplu de la IFN Extra Finance - o alta alternativa pe care au restantierii in 2016 - pot obtine sume de pana la 2000 de lei pentru maxim 30 de zile. Daca intarziati, veti plati o dobanda penalizatoare de 3% din sold.

- Creditul Fulger de la Fast Finance - cel care iti pune la dispozitie sume de pana la 1000 de lei pentru maxim 30 de zile. Cei de la Fast Finance ne spun ca accepta si persoanele raportate la Biroul de Credit, deci restantierii, cu conditia sa aiba venituri lunare incasate pe card. Despre penalizari nu am gasit informatii pentru creditul fulger, insa banuim ca trebuie sa fie de minim 1,2% pe zi - adica cel putin dobanda perceputa.

Deci, se poate sa obtii un imprumut si daca esti restantier, insa, vei plati o dobanda mai mare. De asemenea, daca te gandesti sa nu-ti rambursezi noul imprumut, vei avea de plata o suma destul de mare - in functie de perioada de intarziere, tinand cont de dobanzile penalizatoare uriase percepute de IFN-urile ce au in portofoliu imprumuturi pentru rau-platnici.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto