Cele mai ieftine imprumuturi nebancare

Care sunt cele mai ieftine imprumuturi nebancare din piata?


O intrebare pe care si-o pun multi legata de imprumuturi nebancare, este care arr fi cele mai accesibile oferta ca pret. Ei bine, chiar daca nu va vine sa credeti, puteti sa afirmam nu numai ca sunt si imprumuturi nebancare ieftine, ci si ca sunt unele mai ieftine decat credite nebancare de nevoi personale. Este vorba despre imprumuturile acordate de IFN-uri pentru clientii noi, adica la prima acordare, produse cu dobanda 0. Aceste oferte de imprumuturi nebancare cu dobanda 0 incep sa se indeseasca in piata.

Chiar daca veti considera ca este un truc, o placaleala cum se zice la romani, totusi, nu este nimic de acest gen la mijloc. Nu sunt costuri ascunse, comisioane diverse, etc. Asadar, noi vorbim de niste oferte de imprumuturi nebancare prin intermediul carora obtii o suma de bani, iar la momentul rambursarii, platesti aceeasi suma de bani, fara alte costuri suplimentare.
De regula, bancile solicita diverse comisioane, de analiza, de gestionare, de administrare, etc. La IFN-urile costurile sunt in general mult mai simple, ele reducandu-se la o anumita dobanda fixa. In cazul microcreditelor este vorba de o dobanda fixa pe zi, iar aici, din ce am analizat noi, majoritatea IFN-urilor din piata practica o dobanda de 1,2% pe zi. Asadar, despre aceste IFN-uri ce acorda imprumuturi rapide (microcredite - sume reduse de bani acordate pe perioade reduse de timp), ofera clientilor posibilitatea de a lua un prim credit cu dobanda 0.


Pe de alta parte, bancile vin si ele cu oferte foarte tentante, cu acordari mult mai rapide si cu conditii mult mai accesibile de creditare. Noi am discutat de curand despre cel mai rapid credit bancar online din 2016.

Iata cateva dintre cele mai cunoscute oferte de imprumuturi nebancare rapide cu dobanda 0:

- Viva Credit: societate cunoscuta pentru creditele rapide pana la salariu, au in portofoliu de ceva vreme imprumuturile cu dobanda 0 pentru prima accesare, adica pentru clientii noi. La Viva pot apela si restantierii, adica cei inscrisi in Biroul de Credit ca rau-platnici.

- Zaplo IFN - una din cele mai vizibile societati nebancare la nivel mediatic din ultima vreme, ofera la randu-i un prim credit cu dobanda 0. Fara batai de cap, fara garantii, doar cu buletinul si un extras de cont poti obtine un imprumut, completand in mod rapid un formular online. Poti sa fi contactat telefonic de un reprezentant al societatii, si sa discutati detaliile ulterioare. Si cei de la Zaplo accepta restantieri. Conditia minima de eligibilitatea fiind o varsta de minim 19 ani.

- Ferratum - societate ce ofera la randu-i primul credit gratuit, in aceasta perioada. De la Ferratm poti imprumuta sume de pana la 1400 de lei, daca ai minim 24 de ani. N-ai nevoie de garantii, nici de giranti, nici de adeverinta de salariu ori talon de pensie. Iti trebuie doar cu buletin valid pentru completarea datelor personale si venituri care sa-ti permita sa rambursezi imprumutul solicitat.

Asadar, exista posibilitatea sa accesezi imprumuturi nebancare cu cea mai ieftina dobanda din piata bancara si nebancara din Romania. Mai precis, poti sa accesezi un prim credit cu dobanda 0. Bine, dezavantajul acestor imprumuturi este ca, sumele ce pot fi accesate sunt mici, deci, nu puteti beneficia de sume mari de bani, cum este cazul creditelor de nevoi personale de la banci.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA