Credit bancar doar cu buletinul

In 3 ore iti poti schimba viata cu un credit doar cu buletinul, fara adeverinta de venit - Creditul Expresso BRD


BRD ofera clientilor un credit bancar doar cu buletinul, fara adeverinta de venit, prin care sumele de bani se pot obtine in 3 ore de la accesare, direct la tine in cont.

In acord cu noua tendinta din piata bancara, aceea de a acorda credite fara adeverinta de venit, doar cu buletinul, si cu un acord de consultare al datelor financiare din baza de date ANAF, BRD, propune clientilor o oferta simpla, usor de accesat.

Haideti sa vedem ce inseamna noua infatisare a creditului Expresso de la BRD:
- dobanda de 8,55%, daca iti primesti salariul ori pensia intr-un cont al bancii;
- fara comision de administrare ori analiza;
- poti imprumuta sume de bani de pana la 90.000 lei;
- poti sa folosesti banii imprumutati asa cum iti doresti: sa-ti cumperi o bucatarie, o masina sau sa-ti renovezi apartamentul;
- acordarea este rapida - 3 ore, fara adeverinta de venit;

Asadar, dupa ING Bank, Raiffeisen, Idea Bank si Banca Romaneasca, BRD vine sa intregeasca lista bancilor din Romania ce acorda credite bancare doar cu buletinul, fara adeverinta de venit. In toate cazurile mentionate, adeverinta de venit este inlocuita de acordul de verificare a situatiei financiare a clientului in baza de date ANAF.

Noi salutam aceasta simplificare a formalitatilor de acordare a creditelor din partea bancilor, si suntem convinsi sa lucrurile vor fi din ce in ce mai simple in aceasta privinta. Ne-am exprimat in repetate randuri speranta ca bancile vor simplifica accesarea credielor, si iata ca lucrurile evolueaza pozitiv. Speram ca si educatia financiara a romanilor sa evolueze in acelasi sens.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto