Imprumut urgent online pana la salariu

Vrei sa obtii o suma mica de bani pana la urmatorul financiar? Iata ce variante ai, iata care sunt IFN-urile ce acorda astfel de microcredite.


Modalitatile de a face rost de bani rapid pe termen scurt gasesti, insa, nu toate ofertele sunt la fel de permisive pe cat ti-ai dori tu sa fie.

Daca te-ai hotarat sa accesati un imprumut urgent online pana la salariu, si vrei sa nu ti se solicite adeverinta de salariu (pentru ca nu prea ai chef sa te rogi de contabila de la serviciu sa-ti completeze formularul respectiv), atunci poti apela la IFN-urile ce au printre documentele de accesare doar buletinul si un extras de cont.

In fapt, aproape toate societatile nebancare ce acorda imprumuturi pana la salariu, merg pe conditii simple de accesare, acestea fiind cele mai permisive forme de creditare.
Exista in piata financiara din Romania o serie de societati la care poti apela pentru obtinerea unui astfel de imprumut urgent online pana la salariu:

- Viva Credit. Am pus Viva Credit in prim-plan, pentru ca, aceasta societate are marca inregistrata pe "creditul pana la salariu", deci sunt cei mai indreptatiti sa ofere astfel de imprumuturi. De la Viva te poti imprumuta chiar daca esti restantier. Este adevarat ca sumele de bani la care ai acces sunt mici, insa, tinand cont ca riscurile asumate de societate sunt mari, ne multumim cu ce avem. De la Viva putem sa ne imprumutam pana la 1000 de lei, cu buletinul si un extras de cont.

- Simplu Credit. Aceasta este o alta societate nebancara ce acorda credite pana la salariu. Sumele de bani ce pot fi accesate se incadreaza intre 330 si 880 de lei. Cei de la Simplu Credit iti solicita insa acordul de consultare a Biroului de Credit si iti mai solicita si un venit minim net de 760 lei.

- Credit Fix, ofera la randul lor credite rapide, pana la salariu, pentru cheltuieli neprevazute. CreditFix iti ofera sume de bani cuprinse intre 200 si 1000 de lei, pe perioade de la 5 la 35 de zile. Pentru accesare ai nevoie de copie dupa BI/CI si o copie dupa extrasul de cont unde iti incasezi veniturile lunare.

- Ferratum, ofera la randul ei microcredite, adica sume mici de bani pe perioade scurte de timp, pe perioade ce corespund cu intervalul dintre doua salarii. De la Ferratum te poti imprumuta maxim 1290 de lei, pe perioade de maxim 45 de zile.

- Creditul Extra Simplu de la IFN Extra Finance, iti poate aduce sume de maxim 2000 de lei, in aceeasi zi in care soliciti un imprumut. Creditul Extra Simplu este o forma accesibila si restantierilor, celor rau-platnici inscrisi cu datorii in Biroul de Credit.

- Imprumut.com o alta IFN ce ofera credite online doar cu buletinul pana la salariu. De la acest IFN puteti sa accesati sume de bani cuprinse intre 100 si 1200 de lei. Toate operatiile de la accesare se deruleaza online. Actele necesare sunt: copie dupa buletin si copie dupa extras de cont bancar unde iti incasezi veniturile.

- Euro Credit IFN, o alta societate nebancara ce ofera imprumutul pana la salariu in valoare de maxim 2000 de lei, pe perioade de maxim 30 de zile. Pentru a-l accesa trebuie sa aveti o varsta cuprinsa intre 18 si 68 de ani, sa aveti o vechime de minim 3 luni la locul prezent de unca si un venit minim net de 500 de lei. Gradul de indatorare acceptate de Euro Credit IFN este de 80% din venitul net.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA