Idea::Selfie - credit de nevoi personale

Idea::Bank ofera clientilor un credit de nevoi personale generos, simplu de accesat


In masura in care nu ti-e teama de verificarile in baza de date a ANAF-ului, poti solicita de la Idea::Bank, un credit de nevoi personale. Acest credit se acorda doar pe baza buletinului de identitate, cu conditia sa fi de acord cu verificarea la ANAF.

Nu trebuie sa va speriati de verificarea ANAF, mai ales ca, deja in piata financiara exista mai multe banci ce recurg la aceste verificari, verificari care sunt menite sa substituie solicitarea adeverintei de venit. Asadar, se micosreaza birocratia, se diminueaza numarul de acte solicitate de banci. Aceasta oferta este deja prezenta si la ING, Raiffeisen, Banca Romaneasca si daca nu ma insel chiar si la CEC Bank, in urma cu cateva zile.
Revenind la oferta Idea::Bank, va putem spune ca vorbim de un credit bancar cu adevarat avantajos, mai ales ca limita superioara a sumelor ce pot fi accesate urca pana la 120.000 lei. Este de asemenea usor de accesar, nu este nevoie de multe drumuri la banca, totul se rezolva cu buletinul. Costurile implicate sunt mici, dobanda anuala efectiva plecand de la 8%.

Poti accesa sume de la 3.000 la 120.000 de lei, pe perioade de la 6 la 60 de luni. Pentru sume mai mari de 70.000 de lei, veti avea nevoie de un co-debitor. Sunt acceptate o serie de venituri. Pentru accesare este nevoie de actul de identitate, daca obtii venituri salariale declarate.

Ca sa aplici, trebuie sa:

- fi cetatean roman cu domiciliul in Romania
- sa ai minim 18 ani si maxim 70 de ani;
- sa aun venit minim de 1000 de lei de persoana, ori de 2000 de lei de familie.

Pentru aprobarea creditului bancar Idea::Selfie, poti aplica online completand formularul de pe platforma bancii, poti trimite un SMS la 1710 cu cuvantul "selfie" si vei fi sunat de reprezentantii bancii, sau poti sa apelezi la una din unitatile Idea::Bank.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto