Imprumuturi nebancare 2015. Credite urgente pe gustul romanilor.

Imprumuturile nebancare oferite de IFN-uri in 2015 au tendinta de a-si mari vizibil permisivitatea.


Imprumuturi nebancare facile acorda majoritatea societatilor financiare de gen, insa, multe dintre ele merg pe cele mai permisive variante, adica pe clasele de credite rapide, fara multe acte, fara multe conditii. Aceste solutii financiare sunt pe placul romanilor, in special a celor care nu au venituri mari, ori nu au deloc venituri inscrise in vreun act contabil.

Multe dintre societatile noi aparute in piata sunt axate indeosebi pe acordarea de credite facile.


Va dau doua exemple clare:

1. Ferratum - o societate ce abia anul trecut si-a facut simtita prezenta in pita, a intrat in forta cu acordarea de imprumuturi nebancare in 2015, iar produsul lor de baza poarta numele de credit rapid. Insa, la Ferratum gasim ce vrei si ce nu vrei, in sensul ca, isi definesc acest produs de creditare, dupa poftele clientilor: credit online urgent, prin SMS, pana primesi salariul, cu buletinul, nebancar urgent, pe termen scurt, rapid fara acte, rapid nebancar, fara acte la domiciliu, bani de imprumut rapid, etc. Nu o spunem noi ca ei au diverse denumiri pentru creditul nebancar rapid oferit. Chiar cei de la ferratum isi declara "denumiri diverse ale creditului Ferratum". Pentru cei nu sunt familiarizati, va spunem ca de la Ferratum poti obtine sume de la 200 la 1290 lei, pe perioade de 15, 30 ori 45 de zile.

2. IFN Extra Finance cu creditul Extra Simplu. In fapt IFN Extra Finance nu este o societate noua, ci produsul Extra Simplu este unul relativ nou. Acest produs este un imprumut rapid doar cu buletinul, tinand cont ca societatea colicita pentru acordarea lui, doar o copie dupa buletin si un extras de cont si ni se specifica ca doar in cazuri exceptionale vor solicita si alte documente. Insa, nu va bucurati prea tare, caci, in capitolul de cerinte generale ni se specifica si alte lucruri, ca de exemplu ca trebuie sa avem o varsta de 18 ani si o sursa de venit stabil si un card bancar in care sa fie virat salariul ori pensia. Deci, concluzia o trageti dumneavoastra. Noi va mai spunem doar ca Exta simplu inseamna un imprumut rapid (chiar in aceeasi zi cu solicitarea, daca este o zi lucratoare), prin care poti obtine sume cuprinse intre 100 si 1000 de lei, pe perioade de la 5 la 30 de zile.

Acestea ar fi unele dintre cele mai noi produse din randul imprumuturilor nebancare din 2015, la care puti aplica in conditii lejere.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto

Imprumuturi pentru rau-platnici si restantieri 2016