Accesarea unui imprumut Provident: acte, cerinte, modalitati

Pentru a obtine un imprumut Provident, clientii trebuie sa indeplineasca anumite conditii si sa detina anumite documente


In ciuda aparentelor, un imprumut Provident nu se obtine chiar atat de usor. Evident, nici nu putem sa comparam cerintele acestei societi nebancare cu cele ale banci, ori chiar a unui IFN ce ofera credite de consum si atat, fara alte servicii anexe, de genul furnizarii rapide a banilor, gestionarii la domiciliu a imprumutului, etc.

Am auzit cu totii de Provident, insa, putin stiu ce acte sunt necesare pentru obtinerea unui imprumut la aceasta societate nebancara.

Asadar, actele necesare pentru accesarea unui imprumut Provident sunt: actul de identitate, un fluturas de salariu sau un cupon de pensie si un cont bancar, daca nu alegi serviciul la domiciliu.


Actul de identitate este necesar pentru a-ti justifica cetatenia romana si domiciliul stabil intr-unul din orasele in care societatea are reprezentanti.

Dovada de venit cert, pentru ca aceasta este solicitarea Provident, este necesara pentru a stabili bonitatea clientuli, deci, posibilitatea acestuia de a-si rambursa imprumutul.

Contul bancar este necesar pentru a-ti primi banii imprumutati.

Pentru orice varianta de imprumut Provident, adica indiferent pentru ce suma de bani optezi, pentru a obtine creditul, trebuie sa ai un venit net lunar per solicitant de 300 de lei, ori de 540 de lei pentru intreaga familie.

Cerinta obligatorie este si varsta, astfel, pentru a aplica trebuie sa ai o varsta minima de 18 ani.

Accesarea se poate face telefonic, prin SMS sau online.

Programul pe care il are Provident este de la 8:00 la 22:00, de luni pana vineri, iar sambata si duminica intre 8:00 si 18:00. Deci, practic, poti si in weekend sa obtii un imprumut Provident, foarte lejer.


Va marturisesc ca imi place ultima campanie publicitara Provident, pentru ca scoate in evidenta un fapt pe care noi romanii il uitam din ce in ce mai des, si anume, ca prin munca poti sa reintri pe un fagas normal in viata.



Va spun sincer ca mie chiar mi-a facut pofta Provident de a-mi cumpara o casuta la tara si de a-mi construi o astfel de sera in fata casei, nu mai vorbim de celebrul de acum leagan care ar fi o incantare pentru cel mic.

Dupa parerea mea, platforma Provident are una dintre cele mai complete, ca nivel de informatii, platforme online din randul celor destinate Institutiilor Financiare Nebancare. In categoria "intrebari frecvente", gasiti aproape toate lucrurile care v-ar putea interesa la accesarea unui imprumut Provident, dar si detalii legate de contractarea si stingerea creditului.

Nu uitati ca un imprumut Provident este bine sa-l accesati doar daca stiti ca-l puteti rambursa, ca orice alt credit, de altfel.

In alta oride de idei, este important sa retineti ca aceasta societate nebancare este una din cele mai transparente din piata, care nu-si tine dosite nici costurile asociate imprumutului, nici actele solicitate, nici alte detalii importante pentru un client. Evident, toate acestea va sunt la indemana daca sunteti prevazator si nu treceti ca gasca prin apa inainte de semnarea contractului. Tot ce aveti de facut este sa cititi cu atentie toate informatiile oferite de Provident si, va spun sincer parerea mea, nu aveti cum sa nu aflati tot ce va intereseaza.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA