Credite bancare rapide pentru nevoile tale urgente

Alpha Bank va ofera cel mai rapid credit bancar de consum pentru nevoi personale


Un foarte rapid credit bancar este cel oferit de Alpha Bank, aprobat in 24 de ore de la depunerea documentelor, fapt surprinzator pentru o banca.

Alpha rapid este un credit de consum destinat unor nevoi urgente, utilizabil dupa pofta inimii clientului, adica banca nu intreaba ce vei face cu banii.

Alpha rapid are doua variante, varianta de credit fara garantie imobiliara si cel cu garantie imobiliara.


In primul caz, adica Alpha rapid fara garantie imobiliara, poti solicita sume de bani cuprinse intre 500 si 10.000 de euro ori echivalentul in lei, pe o perioada de pana la 5 ani. Raspunsul bancii il vei primii in 24 de ore de cand depui toate documentele, asadar, discutam de un credit bancar foarte rapid.

In cazul crditelor cu garantie imobiliara, poti obtine sume cuprinse intre 5001 si 150.000 euro ori echivalentul in lei, perioada de creditare fiind de pana la 5 ani.

Pentru a contracta un astfel de imprumut, trebuie sa indepliniti niste conditii impuse de Alpha Bank:

- sa fi cetatean roman, rezident in Romania;
- sa ai intre 21 si 70 de ani in interiorul perioadei de creditare;
- sa ai o vechime in munca de minim 12 luni si minim 3 luni la ultimul loc de munca;
- sa furnizezi un numar de telefon fix sau mobil cu abonament unde sa poti fi contactat la domiciliu si un numar de telefon de la actualul loc de munca;
- se iau in considerare o gama larga de venituri;
- daca alegi creditele fara ipoteca, vei avea nevoie de un girant;
- daca nu dispui de veniturile necesare pentru acoperirea sumei dorite, pentru contractare creditului, poti veni cu pana la 2 codebitori;

Documentele necesare:

- adeverinta de venit;
- declaratia de acord;
- cererea de credit;
- informatii co-debitori;
- documente necesare

Vestea buna este ca pentru acest credit Alpha rapid puteti aplica online.

Aplicatia online pentru credit contine urmatoarele rubrici: nume, oras, judet/sector, CNP, telefon, email, venit net solicitant, venit net codebitor, produsul solicitat (alegi creditul dorit), suma solicitata (in euro sau lei), perioada de creditare. Dupa ce ai completat aplicatia online, apesi pe butonul "Aplica online".

Exemplu calcul: pentru un credit Alpha rapid cu dobanda fixa, fara ipoteca de 2500 lei, contractat pe o perioada de 6 luni, in rate egale, dobanda anuala este de 11,8%, rata lunara este de 431,22 lei, dobanda anuala efectiva fiind de 33,29%. Totalul pe care il veti plati la finalul celor 6 luni va fi de 2.707,33 lei.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto