ANALIZA RAPIDA A CREDITELOR

Creditele bancare versus creditele nebancare

Creditul reprezinta o relatie economica stabilita intre o persoana fizica sau juridica denumita creditor, cel care acorda imprumutul de bani si o alta persoana fizica sau juridica, numit debitor, cel care primeste imprumutul.

Imprumutul se defineste prin:
  • imprumut acordat - cu titlul rambursabil si conditionat de plata unei dobanzi;
  • creanta creditorului;
  • datorita celui creditat;
  • suma de bani pe care creditorul o cedeaza cu titlu rambursabil;
Creditul nebancar este un serviciu oferit de Institutiile Financiare Nebancare. Dintre produsele acestor societati nebancare cele mai rapide sunt imprumuturile urgente, oferite sub diferite nume si structuri: creditul la domiciliu, credit pana la salariu, etc.

Ai visat ca pleci in vacanta? Visele tale nu trebuie sa mai astepte. Un credit nebancar te poate ajuta sa-ti indeplinesti visele, oricare ar fi ele.

Exista printre ofertele de creditare de la Institutiile Financiare Nebancare produse financiare ce satisfac nevoile celor mai pretentiosi clienti, oferindu-le acestora variante de imprumut personalizate, in functie de nevoile fiecaruia.

Imprumut nebancar rapid si sigur iti poate garanta obtinerea de bani imprumut in 48 ore la domiciliu. Astfel poti sa faci rost de imprumuturi rapide, totul online, imprumuturi de bani nebancare rapide.

Evident, cele mai rapide si sigure credite sunt cele la domiciliu, de la IFN-uri. Accesand un credit nebancar la domiciliu, poti sa faci rost de bani rapid, totul online; aceasta este o varianta de a accesa un credit nebancar rapid, la nivelul anului 2013.

Daca ai nevoie de un imprumut de la o institutie nebancara, cel mai rapid mod de a gasi solutia este online.

Exista mai multe optiuni dar iti recomand sa gasesti o firma cunoscuta in domeniul imprumuturilor nebancare. Astfel vei fi scutit de eventualele neplaceri care pot aparea in urma alegerii unor firme noi, fara experienta care au dobanzi mai mari si dorinta mare de profit.

Mai iau romanii credite?

Ai zice ca nu ! Si totusi, cine mai ia credite?

Cele mai mari institutii de creditare bancare au anuntat profituri mari in prima parte a lui 2013, desi creditarea stim ca este inghetata. De ce? De la comisioanele pe care insasi FMI-ul le sustine; banui ca a fst chiar un troc intre pastrarea comisioanelor si reducerea TVA-ului la produsele de panificatie.

Ma rog, nu trebuie sa fim carcotasi; si bancile trebuie sa traiasca! Insa, de la exemplu BRD comisioanele au avut o pondere de 40% din veniturile totale nete ale bancii.

Institutiile Financiare au la randul lor profituri, fapt ce si determina aparitii noi in acest domeniu al imprumuturlor nebancare. Pe zi ce trece mai apare cate un IFN. E buna competitia! Poate se mai ieftinesc creditele nebancare.

Care este mai profitabil, creditul bancar sau cel nebancar? Avand in vedere faptul ca societatile nebancare s-au specializat si mizeaza foarte mult in ultimul timp de imprumuturile rapide, am putea spune ca dobanda este net superioada in favoarea bancilor, tinand cont de dobanzile pe care le intalnim la creditele nebancare rapide (ajung la 5000 % DAE - dobanda anuala efectiva !!!). Insa, lucrurile nu stau chiar asa. Bancile au inceput sa-si organizeze structuri de gneul IFN-urilor, ca de exemplu Uni Credit, BRD Finance, BT Direct, FRFS (Ralfi - Garanti Bank), etc. 

Deci, aveti grija ca o sa solicitati un credit nebancar si o sa va treziti ca luati banii de la banci, de fapt. 

In fine, poate nu e un lucru rau, insa, cerintele pentru aceste credite nebancare ale IFN-urilor constitutie de banci sunt apropiate de cele ale creditelor bancare.


Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?