IMPRUMUTURI NEBANCARE

Imprumuturi nebancare. Cum poti obtine bani rapid

Discutii depre bani, IFN, credite, imprumuturi nebancare

Imprumuturile nebancare sunt imprumuturi acordate de societatile nebancare prin care poti face rost de bani urgent, in cel mai simplu mod posibil.

Daca in anii anteriori crizei cel mai simplu mod de a gasi o suma de bani urgent era sa apelam la creditele bancare, criza a schimbat atitudinea bancilor in privinta acordarii de credite si astfel totalul creditelor bancare acordate populatiei s-a redus simtitor. Cu toate acestea, mai exista inca posibilitati de a face rost de bani. Principalul mod il reprezinta imprumuturile rapide nebancare.
    
Daca prin alte modalitati de finantare, imprumutul il obtineai in cateva saptamani, prin imprumuturi rapide, poti obtine banii in cca 48 de ore, direct la domiciliu, fara garantii, fara giranti. Sumele care pot fi obtinute pornesc de la 300 - 500 de lei, cu o medie de 3000 de lei si nu depasesc in general 10 000 de lei. Dezavantajul este dobanda ridicata pentru acest tip de imprumut acordat de institutiile nebancare, DAE ajungand si la 250%.

Bani rapid doar cu fluturasul de salariu

Daca vrei sa intri in posesia unui imprumut rapid, trebuie sa dovedesti ca locuiest in adresa de pe buletin si ai un venit constant. Astfel, actele necesare sunt fluturasul de salariu, cuponul de pensie, adeverinta de venit si orice alt document ce-ti dovedeste un venit stabil. Credit fara adeverinta de venit practic nu mai exista; poate doar cardurile de credit sa fie o forma apropiata de celebrul "credit doar cu buletinul"

Chiar si in cazul cardului de credit, bancile solicita acte precum buletinul de identitate, cererea de imprumut, adeverinta de venit si o serie de alte acte cerute de catre institutia financiara ce-ti acorda imprumutul de bani.

Pentru a accesa imprumuturile nebancare rapide, conditiile sunt putin mai lejere, fara prea multe acte, fara garantii, fara gaj si fara intrebari incomode despre trecutul tau ca si creditor. IFN-urile acorda imprumuturi rapide, nebancare, uneori doar cu 2 acte si fara alte formalitati.

Pentru a va oferi o imagine de ansamblu in privinta imprumuturilor nebancare rapides, sa luam exemplu imprumutul de la Provident, una din societatile nebancare active din piata, cel putin la nivelul imaginii pentru oamenii de rand.

Societatea respectiva ne raspunde la niste intrebari legate de imprumuturile nebancare rapide si iata ce raspunsuri ne dau:


Ce sume de bani pot imprumuta si pe ce perioade?

La o prima colaborare poti solicita sume cu valori intre 400 si 3.000 de lei, pe 42 sau 56 de saptamani. Clientii existenti pot obtine sume de pana la 3.500 de lei, in functie de istoricul lor de plata si de veniturile disponibile.

Daca vrei sa vezi un exemplu de grafic de rambursare, poti sa o faci prin calculatorul de rate.

Care este costul total al unui imprumut nebancar si in ce consta acesta?

Costul total pentru imprumut este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent. Astfel, vei sti de la bun inceput care este suma imprumutata si cum urmeaza sa restitui imprumutul.

Costul unui imprumut depinde de suma imprumutata si de numarul de saptamani in care se face restituirea.

Costul total include comisionul de acordare, cel de administrare, dobanda fixa totala si, dupa caz, comisionul de gestionare la domiciliu a creditului.

Te rugam sa folosesti calculatorul de rate pentru a stabili imprumutul care ti se potriveste si pentru a vedea cuantumul fiecarui element al costului sau.

Cum pot solicita un imprumut nebancar?

Pentru a solicita un imprumut de la Provident nu trebuie decat sa completezi formularul online si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp. Alternativ, ne poti contacta telefonic.

Putem spune din aceste informatii gasite la Provident ca imprumuturile nebancare rapide sunt usor de accesat, iar banii ii obtii rapid, chiar la domiciliu, daca-ti doresti. Costurile insa s-ar putea sa te opreasca sa te gandesti de cateva ori inainte de a accesa un astfel de imprumut rapid nebancar.

Cum alegi intre atatea imprumuturi nebancare?

In principiu, daca te grabesti, si ai nevoie de bani rapid, alegi ce poti. Daca nu te grabesti si ai timp de ales, poti sa compari in liniste dobanzile anuale efective ale acestor credite nebancare rapide. 

Printr-un imprumut nebancar rapid nu poti face rost de o suma mare de bani, deci, poate fi acest fapt un fapctor in a te determina sa apelezi la un serviciu sau altul, la un IFN sau altul.

Consulta lista IFN, si tine cont ca banii obtinuti dintr-un imprumut nebancar rapid se duc repede, iar tu vei ramane pentru mult timp cu o piatra legata de picioare sau de gat, rambursarea imprumutului.

In primul semestru al anului 2013, Imprumuturile nebancare au avut o usoara scadere fata de anul anterior.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA