IMPRUMUTURI NEBANCARE IPOTECARE

Cum poti sa iei un credit pentru o casa altfel decat de la banca? Accesezi un credit nebancar ipotecar!


In ultima vreme bancile au devenit forte "zgarcite" in privinta acordarii de credite, in spcial a celor ipotecare. Desi programul prima casa a adunati cativa musterii, totusi, piata creditelor ipotecare din Romania este la limita supravietuirii.

Pe langa faptul ca romanii nu mai cumpara, nici daca ar dori s-o faca, n-ar mai avea de unde sa imprumute. Bancile nu mai au chef sa acorde imprumuturi ipotecare imobiliare.

In acest context, pe piata financiara din Romania s-a dezvoltat un nou concept de credite ipotecare, si anume, credite nebancare ipotecare.

In conditiile in care 2,5% din romanii care detin o casa au apelat la imprumuturile ipotecare, conform unui studiu realizat de Verida Credit, o cifra deosebit de mica fata de restul tarilor dezvoltate, totusi, creditele nebancare au inceput sa prinda teren si sa lupte cot la cot cu creditele bancare ipotecare.

"In ciuda opiniilor uneori contradictorii referitoare la piata de credite si la evolutia sectorului imobiliar, este incontestabil faptul ca romanii au nevoie de mai mult sprijin pentru a reusi sa obtina o locuinta potrivita - fie pentru a o locui zi de zi, fie pentru resedinte de vacanta", declara acum cativa ani fostul presedinte ABN Amro Romania - banca care controleaza societatea Verida Credit, citat de NewsIn. Si a avut dreptate! Romanii au inceput sa se reorienteze catre sectorul nebancar al creditelor ipotecare, in conditiile in care bancile au devenit mult prea mofturoase in acordarea de credite pentru achizitiile de locuinte.

Societatea de credite ipotecare Verida Credit IFN a lansat un imprumut pentru achizitia de locuinte, in dolari americani, pe o perioada maxima de 30 de ani, cu o dobanda de 9.95% pe an.

Acest credit este destinat persoanelor interesate in cumpararea unei locuinte si care pot plati un avans de minimum 25%, se arata pe site-ul societatii.

Creditul are o dobanda fixa pe 30 ani, iar plata lunara nu se va schimba niciodata pe toata durata creditului.

Imprumutul se acorda in dolari si se ramburseaza in dolari, mai precizeaza Verida Credit.

Majoritatea persoanelor care doresc sa obtina un credit ipotecar considera timpul de acordare a creditului ca fiind un factor determinant in luarea acestei decizii.  Procesul de acordare a unui credit ipotecar este unul complex. Cu toate acestea, la Verida Credit suma dorita poate intra in contul dumneavoastra in doar 7 zile daca aveti toate actele pregatite.

Aveti mai jos lista celor mai importante documente de care aveti nevoie pentru obtinerea unui credit nebancar. Toate actele, in forma solicitata de Verida Credit sunt disponibile pentru download pe site-ul institutiei financiare nebancare www.verida.ro.

Documente necesare pentru obtinerea unui credit

- Acord consultare biroul de credit

- Acord consultare centrala riscurilor bancare

- Adeverinta de venit

- Formular de aplicatie credit Verida

- Lista documente proprietate

Verida Credit are o echipa de management si de control al riscurilor asigurata de profesionisti cu vechime de cel putin 10 ani in creditare ipotecara – profesionistii care au lansat prima societate de credit ipotecar din Romania in 2002 si care au pus bazele pietei de credit ipotecar romanesti.

Toate aceste caracteristici recomanda Verida Credit ca un partener la un nivel la fel de solid ca al oricarei alte banci de renume in privinta acordarii de credite ipotecare, cu diferenta de calitate pe care Verida Credit o poate produce in plus datorita specializarii exclusive pe acest produs. Astfel, Verida Credit este specialistul creditelor nebancare ipotecare.

Este important de subliniat ca pentru stabilirea venitului, in acordarea unui credit nebancar ipotecar, Verida Credit ia in calcul pe langa veniturile obtinute din salariu si alte categorii de venituri, fiind foarte flexibila din acest punct de vedere. 

Pentru alte informatii, accesati Verida Credit .Veti gasi mai multe informatii despre creditele nebancare ipotecare si despre Institutiile Financiare Nebancare, in general.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?