Card de credit bancar pe loc

De acum ai la ING posibilitatea sa accesezi un card de credit pe loc, fara alte acte.


Unul dintre produsele financiare oferite de cei de la ING Bank este cardul de credit pe loc, cu care poti cumpara tot ce vrei.

Ai pana la patru rate fara dobanda, indiferent de locul de unde cumperi (oriunde in lume) si beneficiezi de pana la 24 de rate cu dobanda 0, daca cumperi de la partenerii ING.

Aceasta promtie la cardul de credit pe loc ING este valabila pana in 31.05.2018.
Daca ai o cheltuiala mai mare, vrei sa-ti remobiliezi apartamentul, sa-ti cumperi un smartphone nou, un frigider ori o masina de spalat, de acum poti sa te imprumuti simplu la ING, prin intermediul cardului de credit pe loc.

Platesti rate egale, fara dobanda, daca cumpari de la comerciantii agreati de ING.

Cardul de credit pe loc, presupune primirea banilor pe loc. N-ai de facut decat un drum pana la ING insotit de buletinul de identitate si primesti cardul de credit pe loc.

Costurile pentru acest card de credit sunt reduse. Ai de plata doar emiterea cardului in cuantum de 35 de lei si suma de bani pentru administrarea anuala de 35 de lei.

Din ce magazine poti cumpara, astfel incat sa obtii cardul de credit pe loc cu dobanda 0 pentru 24 de luni?
Iata cativa dintre comerciantii agreati de ING Bank: Arsis, Noriel, Zoot, evoMAG, Dverta, Ottera, FashionDays, Vivre, Mobexpert, Nichiduta, bestKids, Clever Taxi, Sensiblu, Oliviera, MOL, Bioportal, etc.





Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurgi pentru obtinerea cardului pe loc de la ING:
- in primul rand trebuie sa soliciti cardul online, sa completezi formularul si sa trimiti datele tale personale. Urmeaza sa stabilesti o intalnire cu un consultant ING.
- te deplasezi la o agentie ING cu buletinul pentru compeltarea aplicatiei de credit
- semnezi documentele aferente creditului si primesti cardul de credit cu limita aprobata

In cazul in care nu ai veniturile raportate la ANAF, te deplasezi la sediul bancii cu documentatia de credit solicitata de banca: acord BC, acord BC sot/sotie, adeverinta de venit contract colaborare, adeverinta de venit, adeverinta de salariu, adeverinta de venit pe anul anterior, declaratie incasare dividente, procura marinari.

Cardul de credit pe loc de la ING iti ofera posibilitatea sa accesezi sume de bani de pana la 35.000 de lei, cu o dobanda de 25%. Trebuie sa ai un venit minim de 1.000 de lei.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto