Imprumut rapid cu 3 luni vechime

Poti sa accesezi un imprumut rapid daca n-ai o vechime mai mare de 3 luni?


Chiar daca n-ai o vechime mai mare de 3 luni in munca, poti sa apelezi la un imprumut rapid nebancar pentru o suma mica de bani.

Exista posibilitatea sa te imprumuti de la IFN-uri chiar daca n-ai vechime mare in munca. De regula, aceste societati nebancare nu exagereaza cu conditiile de eligibilitate.

Pentru un imprumut nebancar nu este necesar sa ai o vechime mare. Daca vrei insa un credit bancar, vechimea conteaza. Bine, si in cazul IFN-urilor exista cerinte legate de vechime. Nu gasesti la toate insitutiile nebancare intelegere cand vine vorba de acest aspect.
Unele societati solicita de exemplu adeverinta de venit unde trebuie sa treci veniturile pe anul precedent. Alte IFN-uri spun din sart ca solicita 6 ori 3 luni vechime.

Multe dintre IFN-urile specializate in imprumuturi rapide iti ofera insa posibilitatea de a te imprumuta chiar daca ai doar 3 luni vechime. Accesul la bani in aceste conditii se face rapid, insa, dobanzile sunt mari.

Exista avantaje in cazul microcreditelor (sume mici de bani imprumutate pe perioade reduse de timp), care sunt cuantificabile in primul rand in timpii scurti de acordare, apoi sa nu uitam si ingaduinta IFN-urilor pentru rau-platnici, pentru cei inscrisi in Biroul de Credit cu restante la banci. Asadar, exista avantaje si dezavantaje, depinde din ce unghi privesti.

Ca sa dovedesti ca ai venituri, aceste IFN-uri iti solicita un extras de cont. Poti sa apelezi la un imprumut rapid daca ai venituri, daca ele iti apar pe extrasul de cont, si daca ai o vechime de minim 3 luni.

Poti sa aplici online, este rapid si simplu. De regula procedura este urmatoarea pentru a accesa online: te inregistrezi pe site-ul IFN-ului la care doresti sa te imprumuti, iti faci cont, te loghezi in cont, folosesti calculatorul de credite pentru a-ti calcula ratele si dobanda aferenta, apoi treci la completarea cererii de credit. Cand completezi cererea de credit online, vei avea nevoie de extrasul de cont si de buletin, ambele acte scanate ori fotografiate; ele vor fi incarcate online, prin accesarea din calculatorul propriu. Daca nu te descurci singur, poti apela la ajutor, majoritatea IFN-urilor ce permit accesarea online iti pun la dispozitie un chiat online ori o posibilitate de dialog rapid.

Multe IFN-uri nu fac referire la vechime, insa, daca citesti cu atentie sectiunile lor de intrebari si rapunsuri, vei gasi pana la urma si astfel de informatii. Daca nu esti sigur, poti sa suni si sa intrebi direct.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto