Pagini

6 martie 2018

Credit fulger nebancar 2018

Un credit denumit sugestiv fulger se gaseste in oferta celor de la Fast Finance


Creditul fulger nebancar 2018 poate fi accesat de la Fast Finance - un IFN cunoscut in piata, inregistrata la BNR in anul 2014.

Fast Finance este o societate nebancara ce ofera clientilor urmatoarele produse financiare: creditul urgent, creditul fulger,  creditul urgent cu garantii si alte solutii de creditare.

Printre solutiile de credite (in fapt niste 'favoruri' oferite clientiilor ce nu s-ar califica pentru un produs financiar de nevoi personale) se numara produsele destinate restantierilor si refinantarile de urgenta.
Creditul fulger nebancar 2018 este un produs exclusiv online, cu comisioane 0.

Pentru accesarea unui credit fulger aveti nevoie de o legatura la internet. Nu este nevoie de deplasari. Nu este nevoie sa justificati destinatia banilor pe care ii imprumutati.

Sumele ce pot fi accesate pot varia intre 100 si 3.000 de lei.

Creditul Fulger de la Fast Finance este unul rapid: ti se da raspunsul in 3 ore de la accesare.

Ex de calcul:
- pentru un credit de 350 de lei, pentru 20 de zile, suma totala de plata va fi de 434 de lei
- pentru un credit de 700 de lei contractat pentru 30 de zile, suma totala de plata este de 952 de lei
- pentru imprumutul maxim de 1.000 de lei, contractat pentru 30 de zile, suma totala de plata este de 1360 de lei.

Pentru accesare trebuie sa completezi un formular simplu cu numele, prenumele, email-ul si telefonul.

Creditul fulger nebancar se aproba in cel mult 3 ore de la accesare, fara deplasari, fara adeverinta de venit, fara giranti si fara garantii.

Poate aplica orice prsoana fizica, chiar si cele inscrise in Biroul de Credit ca restantieri, cu conditia sa fii de bunacredinta.

Creditul Fulger se acorda doar in lei.

Pentru accesarea acesuia ai nevoie de un venit stabil incasabil pe card: salarii, pensii, etc. Venitul minim acceptat este de 800 de lei.

Creditul Fulger nebancar 2018 al celor de la Fast Finance este unul generic, care poate avea mai multe denumiri, asa cum se fac vizibile in piata aceste oferte: imprumut pana la salariu, credit instant, fara adeverinta de venit, doar cu buletinul, etc.

Faceți căutări pe acest blog