Imprumut urgent online Smartica

O alta solutie pentru obtinerea unei sume de bani (in afara de creditele de la IFN) este accesarea unui imprumut rapid la C.A.R.


O astfel de societate este si C.A.R. Smartica I.F.N. - o societate nonprofit ce activeaza in domeniul bancar, oferind membrilor sai sprijin financiar.

Imprumutul urgent online pe care il poti solicita la Smartica poate varia intre 100 si 1.000 de lei, pe perioade de la 1 la 3 luni, daca esti membru nou.

Exista mai multe categorii de membri, ultimul grad fiind cel de membru S.T. Acestuia din urma ii sunt alocate sume variind intre 6.000 si 10.000 de lei, pe perioade de la 24 la 36 de luni.
Smartica este o institutie financiara nebancare care iti ofera accesul la obtinerea unui profit frumos, daca esti dispus sa economisesti, beneficiind totodata si de avantajul unor dobanzi rezonabile in cazul in care vrei sa accesezi un imprumut urgent online.

Inainte de a solicita un imprumut la Smartica, trebuie sa devii membru al C.A.R. Ssmartica IFN. Pentru a deveni membru trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii: sa ai peste 18 ani, sa ai un venit justificabil, sa fii salariat ori pensionar, ori sa obtii venituri din activitati independente, sa incasezi veniturile intr-un cont bancar.

Pentru a accesa un credit urgent online Smartica, trebuie sa folosesti calculator de credite de pe pagina de start a platformei online a IFN-ului. Selectand suma necesara si perioada de imprumut, poti mai apoi sa soliciti respectivul credit dorit. Urmeaza sa completezi online informatiile solicitate, urmand optiunile de rambursare puse la dispozitie. Pasul urmator este sa semnezi contractul si sa trimiti actele solicitat ein orignal la sediul Smartica, tupa care trebuie sa te deplasezi sa-ti ridici banii de la banca ori dupa card.

Un astfel de imprumut urgent, presupune ca ti se aproba cererea completata online. Cand vei completa documentele online, ti se vor solicita si urmatoarele acte: buletinul, fluturasul de salariu sau adeverinta de venit, extras de cont (copii scanate ori fotografiate ce pot fi transmise rapid si pe email).

Pe cei de la Smartica ii gasiti la adresa 600184 - Bacau, Str. Vrancei, 2, telefon 0334413009, email office@smartica.ro.

Odata ce ai completat formularele si ai accesat un imprumut urgent online, vei fi instiintat prin email ori prin SMS daca ti s-a aprobat creditul. Banii ii vei primi prin transfer banca in contul pe care l-ai oferit la informatii. Daca trimiti solicitarea de imprumut intr-o zi lucratoare, pana la ora 12, poti sa primesti banii imprumutati chiar in aceeasi zi.

Creditul il vei rambursa la data scadenta scrisa in contract, fie prin debitare directa, fie prin alta metoda aleasa de tine la solicitarea creditului. Daca optezi pentru debitare directa, la data scadenta, din contul tau, va fi retrasa suma datorata.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto