Vrei sa imprumut 1000 de lei?

Ofertele IFN pentru accesarea unui imprumut rapid de 1000 de lei


Pentru ca intram intr-o perioada in care fiecare leu conteaza, iar imprumuturile sunt la mare cautare, va propunem astazi sa aruncam un ochi in piata nebancara, sa descoperim impreuna de unde putem imprumuta 1000 de lei fara batai de cap.

Chiar daca nu pare o suma mare - 1000 de lei se pot obtine destul de greu, mai ales daca nu ai un venit stabil, daca ai restante la alte credite, ori alte credite in derulare ale carora rate despasec cu mult gradul tau de indatorare.

Asadar, ne-am propus sa cautam solutii pentru dumneavoastra, solutii pentru a face rost de aceasta suma de bani (simbolic considerata).


Evident, nu este suficient sa spui ca vrei 1000 de lei imprumut, pentru a gasi variantele optime de creditare, pentru ca unii vor banii in 2 ore, altii vor o dobanda foarte mica, altii vor sa se imprumute pe 30 de zile, altii pe 6 luni, etc. Deci, sunt destule variabile de luat in considerare, de aceea nici nu avem pretentia ca vom rezolva toate aceste deziderate.

Haideti sa vedem impreuna cateva variante de imprumuturi pentru aceasta suma de 1000 de lei, descoperite de noi printre ofertele Institutiilor Financiare Nebancare din Romania:

- la Provident, un imprumut de 1000 de lei, determina o rata saptamanala de 30 de lei, daca-l contractezi pentru 44 de saptamanai cu rambursare prin transfer bancar, ori te poate costa 40 de lei, daca alegi o gestionare la domiciliu a creditului, caz in care primesti si banii in 24 de ore.

- la Viva Credit, suma de 1000 de lei accesata pe o perioada de 35 de zile, iti aduce pentru primul imprumut contractat o dobanda 0 - adica cat te imprumuti, atat platesti; daca esti la al doilea imprumut, vei plati o dobanda de 1,2% pe zi pe perioada de 35 de zile. Deci, la scadenta, pentru cei 1000 de lei imprumutati veti plati suma totala de 1420 de lei, adica se aduga la cei 1000 de lei, suma de 420 de lei reprezentand dobanda aferenta respectivei perioade. La Viva puteti obtine imprumutul in 2 ore de la accesare, daca totul este in regula.

- la Telecredit aveti exact aceeasi dobanda ca si la Viva Credit, adica 1,2% pe zi. La Telecredit ni se spune ca banii sunt livrati in contul tau, in aceeasi zi.

- la CreditFix aceeasi situatie - dobanda este tot de 1,2% pe zi; La CreditFix ni se spune ca vom primi banii in cel mai scurt timp.

- la IFN Extra Finance (Creditul Extra Simplu) - dobanda este tot de 1,2% pe zi. Nu se specifica exact termeni de virare ai banilor in cont - se spune ca imediat ce semnezi contractul.

Speram sa va fie de ajutor aceste oferte de creditare. Evident, acestea nu sunt singurele din piata - sunt printre cele mai cunoscute la ora actuala. Voi puteti sa analizati la randul vostru o gama larga de oferte, astfel incat sa aveti o imagine cat mai clara atunci cand accesati astfel de imprumuturi.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?