Imprumuturi nebancare 2016

Piata imprumuturilor nebancare va fi una foarte activa in 2016, lucru pozitiv pentru clienti


Dupa cum ati observat a crescut salariul minim pe economie, si probabil va mai creste, in ciuda micilor frecusuri politice din ultima vreme. Pentru bugetari, cresterea salariului minim, reprezinta o posibilitate e crestere a consumului, benefica in economie, insa, pentru privat, cresterea salariului minim reprezinta batai de cap si costuri in plus. Ce face romanul cand nu vrea sa plateasca in plus? Plateste la negru, ori la gri, cum ne-am obisnuit in ultimii ani. Ce face acel roman platit la gri, daca vrea un credit? Apeleaza la IFN-uri, caci acolo o sa gaseasca conditii mai lejere de acordare. Asadar, iata premisele ca anul 2016 sa fie unul intens pentru imprumuturile nebancare.

Este adevarat ca sumele acordate de IFN-urile cu conditii super lejere de acordare a unui imprumut, sunt in general mici, si nu prea poti face investitii majore cu ele, insa, la nevoie, in situatii de urgenta, conteaza enorm acele sume de bani, mai ales cand nu le ai. Asadar, se intrevede o crestere a numarului de clienti pe partea de microcreditare, iar evolutia din ultimii ani, trendul ascendent ce reiese din statisticile oficiale, releva aceasta posibilitate.
Pentru cei ce acceseaza imprumuturi nebancare, nu exista de regula posibilitatea de a accesa un credit bancar, faprt cunoscut atat de banci cat si de IFN-uri. Insa, trebuie sa stiti ca nici IFN-urile nu acorda bani pe ochi frumosi, si aceste societati se asigura ca ai cum rambursa imprumutul. Prima masura asiguratorie din partea IFN-urilor este dobanda si dobanda penalizatoare, costuri ce acopera riscurile asumate de aceste societati cand acorda credite in conditii atat de permisive.

Haideti sa vedem in continuare si cateva dintre cele mai vizibile societati ce acorda imprumuturi nebancare:

- Provident - una dintre cele mai vechi societati nebancare de la noi, acorda imprumuturi cu doar doua acte (buletin si o dovada de venit). Daca vrei sa obtii banii in 24 de ore, poti aplica pentru serviciul de gestionare la domiciliu al imprumutului. Ca o noutate pentru oferta celor de la Provident, este imprumutul cu plata lunara. Aceasta societate acorda anterior, doar credite cu plata saptamanala. De asemenea, o alta noutate de la Provident este si cresterea plafonului maxim de creditare, de la 5000 la 10000 de lei. Imprumutul cu plata lunara poate fi accesat pe 12, 15 ori 18 luni, iar conditia fundamentala pentru acordarea lui este sa ai un salariu minim net lunar de 1300 lei.

- Zaplo - una dintre cele mai active IFN-uri din ultima vreme, cu o crestere substantiala a popularitatii, datorita reclamei intense, acorda imprumuturi nebancare de tip rapid. Banii ii primesti in mana in mai putin de 24 de ore, iar pentru aplicare poti folosi platforma online a societatii (zaplo.ro). Documentele solicitate de acest IFN sunt doua: buletin si o dovada de venit, la alegere: extras de cont, ultimul fluturas de salariu, contractul individual de munca, ori in cazul pensionarilor - talonul de pensie. Pentru cei ce nu detin un cont bancar, pot primi banii si la o sucursala CEC, de unde ii poate ridica un document de idnetitate. Ca sa fi eligibil pentru a accesa un credit la Zaplo, trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 19 si 75 de ani.

- Fast Finance - acorda imprumuturi nebancare in regim de urgenta, atat cu garantii, cat si fara garantii. Creditele fara garantii de la Fast Finance au un nume sugestiv - creditul fulger. Acest produs financiar este unul destul de popular, fiind acordat in regim de urgenta, fara sa fie nevoie sa justifici utilizarea banilor. Creditul fulger se acorda online, fara costuri ascunse. Astfel poti imprumuta sume de la 200 la 3000 de lei, chiar si in 3 ore de la accesare. La Fast Finance sunt "primiti" si restantierii, deci, chiar daca figurezi in Biroul de Credit cu restante, poti apela la acest IFN pentru un imprumut. Ba, cbiar daca ai un credit in derulare la care ai intarzieri, tot poti accesa un credit de la Fast Finance. Asadar, iata o posibilitate pentru cei aflati in situatii cu adevarat dificile.

Aceste exemple pe care noi vi le-am dat de societati ce acorda imprumuturi nebancare in conditii lejere sunt cele care noua ni s-au parut cele mai vizibile la momentul publicarii acestui articol. In piata sunt numeroase alte oferte de creditare, care poate vi se potrivesc mai bine, de aceea este bine sa analizati mai multe oferte inaitne de a accesa un imprumut.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto