Mai exista imprumut fara adeverinta de venit in 2014?

Cine acorda credite nebancare fara adeverinta de venit in 2014?


Factorul "grad de indatorare" ce apare prin regulamentele de acordare a creditelor emise de BNR limiteaza sau daca doriti, impune anume cerinte societatilor financiare in privinta acordarii creditelor. In acest sens, singurele variante de a determina gradul de indatorare sunt date de o adeverinta de venit sau de un fluturas de salariu, respectiv de un cupon de pensie.


In conditiile in care tot mai multi romani primesc mult mai putini bani pe cartea de munca decat primeau inainte de criza, patronii obligandu-i, sau de multe ori chiar in acord cu angajatii, sa treaca o parte din venituri "la negru", fara a le declara, deci, fara a plati impozitele aferente respectivelor venituri.


Acest fapt a determinat multi romani sa nu se mai poata imprumuta pentru ca nu indeplinea acea limita a gradului de indatorare stabilita din adeverinta de venit sau fluturasul de salariu.


Solutia? Solutia este reprezentanta de imprumuturile rapide garantate, credite ale caror riscuri sunt acoperite nu din veniturile permanente constante, ci prin garantiile inaintate la accesarea creditului.


Una dintre societatile nebancare ce acorda credite rapide garantate, fara a solicita adeverinta de venit este Easy Credit; aceasta societate ofera credite chiar si persoanelor ce nu au posibilitatea de a-si justifica veniturile pentru a obtine creditul nebancar multravnit, dar il pot garanta cu un bun imobiliar.



Prin aceasta facilitate, Easy Credit pune la dispozitia clientilor imprumuturi rapide nebancare, prin care se pot obtine pana la 100.000 de euro, pentru 5 ani de zile, evident daca clientul respectiv dispune de o garantie suficienta pentru a-si acoperi imprumutul.

O alta calitate a institutiei este corectitudinea. Easy Credit nu percepe comisioane de acordare, de analiza dosar sau de rambursare anticipata, creditele nu au comisioane, iar costurile sunt total transparente.

Pentru ca vorbim despre o IFN care acorda imprumuturi rapide, este evident ca si timpul de aprobare financiara fiind foarte scurt, de doar 48 de ore, iar pre-aprobarea este ultra-rapida, efectuandu-se in aproximativ 15 minute. Flexibil si avantajos, la Easy Credit poti alege modul in care rambursezi imprumutul si ai dobanda fixa pe toata perioada creditarii. In plus, ai parte de consiliere gratuita pe durata creditului. Acelasi consultant care te-a ajutat sa intocmesti dosarul de credit ramane aproape de tine si iti raspunde ori de cate ori ai nevoie la intrebari.


Cine este Easy Credit? Easy Credit este o societate cu capital olandez ce acorda credite de nevoi personale cu ipoteca si credite imobiliare si ipotecare.

Acestea fiind spuse, iata ca mai exista variante pentru romani de a obtine un imprumut fara adeverinta de venit in 2014.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?