CREDITE RAPIDE FARA ADEVERINTA DE VENIT

Ai nevoie de un credit rapid fara adeverinta de venit, de un imprumut fara acte, fara adeverinta de salariu?


Printre cele mai cautate oferte din piata creditelor rapide se numara cele ce limiteaza numarul actelor considerate la indeplinirea conditiilor de eligibilitate; cele mai solicitate oferte sunt cele legate de lipsa adeverintei de venit, de lipsa adeverintei de salariu, de lipsa verificarii trecutului financiar, de lipsa verificarii scoringului din Biroul de Credit.



Pe internet se gasesc o serie de anunturi care promit credite rapide fara adeverinta. Insa, este greu sa verifici toate informatiile, indiferent de provenienta acestora, fie ca sunt anunturi platite sau doar cuvinte insirate pe vreun site ori forum.

Toti isi dau cu parerea despre creditele fara adeverinta, unii isi pun titluri si enunta ipoteze pe care le emana sub forma de principii clare, parca mai ieri s-au nascut, in plina era a creditelor doar cu buletinul.

Pe anunturi, exista variante de imprumuturi rapide fara adeverinta de venit, pentru urmatoarele oferte: credite rapide in 24 de ore de la OTP Bank, pentru creditul nume si prenume de la Bancpost, pentru creditele prietenoase de la Flexicredit, pentru un credit rapid de la Kiwifinance, pentru imprumuturi in lei acordate rapid, in 24 de ore, printr societatea de brokeraj Creditstandard.

Un lucru va putem spune clar: regulile financiare actuale prevad existenta unui maxim al gradului de indatorare, fapt ce implica existenta unei adeverinte de venit ori de salariu care sa-l confirme. Deci, nicivorba de inexistenta acestor documente in creditarea romaneasca, decat daca este vorba de ceva la limita legii, ori....

Da! Exista un ori, anume, cardul de credit. Acesta nu a fost restrictionat de BNR si nu i s-au impus reguli cu privire la gradul de indatorare si, deci, la confirmarea existentei unui anume venit lunar.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto