IMPRUMUTURI NEBANCARE SI BANCARE RAPIDE SI NOI

Credite nebancare si bancare de la IFN-urile si brokerii de credite, mai noi aparuti pe piata romaneasca


In ultima vreme au aparut o serie de Institutii Financiare Nebancare precum si intermediari ai imprumuturilor nebancare ce vin cu oferte rapide de creditare, in conditii similare sau chiar mai atractive decat a celor deja existente de o buna bucata de timp pe piata.


De exemplu Carion Credit IFN, este o institutie nebancara din Cluj Napoca ce ofera credite nebancare pentru persoane fizice si pentru persoane juridice. Modalitatea de creditare pe care acest IFN o exprima se caracterizeaza prin rapiditate, flexibilitate, transparenta si accesibilitate. Pentru creditele destinate persoanelor fizice - creditele de consum, Carion Credit IFN ofera sume cuprinse intre 1500 si 50000 RON; dobanda acestor credite este varabila, intre 12 si 9.8%, comisionul de administrare este de 0.6% aplicat la sold, iar comisionul de rambursare anticipata este 0%. Puteti sa aflati mai multe despre imprumuturile nebancare de la Carion Credit IFN, accesand platforma de internet a acestora: http://www.carioncreditifn.ro.

O alta societate ce ofera si solutii credite bancare, dar de data asta si asigurari precum si solutii imobiliare, este o societate de brokeraj, Credit24h. Acestia au in portofoliu, pe liniile de creditare: creditul prima casa, creditul ipotecar si linii de credite destinate persoanelor juridice. Credit24h ofera solutii de creditare in 24 de ore, deci concureaza cu succes cel mai rapid produs din clasa creditelor nebancare. Localizarea societatii este in Popesti-Leordei, iar pentru detalii, puteti accesa site-ul acestora: http://www.credit24h.ro.

O alta societate de brokeraj de credite este Rapid Credit Confident. Acestia ofera credite rapide, cu o aprobare in 24 de ore de la solicitare; deocamdata au in portofoliu doar creditele provenite de la OTP Bank, insa, pot fi solicitate credite de la orice banca, acestia ocupandu-se in locul dumneavoastra de intocmirea dosarelor de creditare. Pentru mai multe detalii, accesati platforma acestora: http://rapid-credit-confident.ro.


Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto