POT LUA UN IMPRUMUT NEBANCAR ONLINE DE LA PROVIDENT?

IMPRUMUTURI ONLINE DE LA PROVIDENT


Provident pune la disponzitie pe site-ul provident.ro un formular pe care il poti completa si-l poti trimite. Poti alege tipul de imprumut, suma de bani pe care o doreste, intre 500 si 3500 de lei. Pentru a lua un imprumut nebancar online de la Provident nu ai nevoie de garantii, iar banii iti vor fi livrati in cont in 10 zile de la semnarea contractului.

Dupa ce alegi suma de bani si timpul in care ai nevoie de bani, de exemplu soliciti 1000 de lei in 48 de ore, treci la pasul urmator si alegi daca doresti sa-ti fie gestionat imprumutul la domiciliu sau nu. In cazul in care alegi imprumutul nebancar la domicliu, vei avea de platit bani in plus, fata de suma initiala a imprumutului. Aceasta obtiune de "imprumut la domicliu" te costa niste bani in plus, deci, atentie ce alegi.

Costul imprumutului este stabilit printr-un contract transparent. Tu vei stii cat este costul total si cat urmeaza sa rambursezi din imprumutul luat. Nu exista comisioane ascunde, iar suma nu se poate modifica.



Daca alegi sa primesti banii in 48 de ore, adica in regim de urgenta, atunci ai ales gestionarea creditului nebancar la domiciliu, caz in care vei plati acest serviciu. Creditul la domicliu este un serviciu auxiliar creditului nebancar si presupune sa ai banii urgent, in mana, la tine acasa, in 48 de ore.

Ce împrumut poti solicita? In functie de tipul de împrumut dorit, la o prima imprumutare poti solicita sume cuprinse între 500 si 3.000 de lei. Clientii existenti pot obtine si 3.500 de lei, în functie de comportamentul de plata si de veniturile disponibile.

Pentru a solicita un împrumut, completeaza formularul disponibil pe www.provident.ro sectiunea soliciat un imprumut online .

PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA IFN SA
Str. Serban Voda nr. 133, Corpul A, etaj 1, sector 4, Bucuresti, Sector 4, judetul Bucuresti

Exemplu de imprumut nebancar online de la Provident: "Un imprumut prin transfer bancar, de 1.500 de lei, pe 53 de saptamani, are o rata a dobanzii fixa de 36% pe an, DAE 86,23%, valoare totala de plata este de 2.035,56 lei, care include suma imprumutata, dobanda, comisionul de analiza a dosarului si cel de administrare, cu o rata saptamanala este de 38,41 lei. Comisionul unic pentru serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului pentru 1.500 de lei este de 735,38, lei care se adauga la valoarea totala de plata mai sus mentionata si va fi inclus in rata saptamanala."

Poti suna chiar acum, la unul din telefoanele de mai jos sa obtii imprumutul nebancar de la Provident. Sau poti intra pe sit-eul Provident sa completezi formularul online, cu optiunea pentru a primi banii urgent.

Suna la unul dintre numerele de telefon de mai jos pentru pentru a primi mai multe informatii sau trimite un sms la 1805 si te suna ei inapoi.

Telefon scurt
021 98 77

Telefon Romtelecom
021 2 75 75 75

Telefon - sms
SMS la 1805

Poti suna la Provident, la unul din telefoanele de mai sus, de luni pana vineri, intre orele 7:30 si 22:00, iar sambata si duminica intre orele 8:00 si 18:00. Numerele de telefon sunt numere de telefon cu tarif normal.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto