IMPRUMUTURI NEBANCARE DE LA ICREDIT

Cum obtin un credit nebancar de la iCredit?


iCredit a aparut pe piata romaneasca a creditelor nebancare in anul 2011, inregistrata ca Institutie Financiara Nebancara.

Actionarul majoritar este Easy Asset Management JSC Bulgaria. De la infiintarea sa in anul 2005, compania a acordat peste 400 000 de imprumuturi si detine in prezent pozitia de lider cu o cota de mai mult de 30% pe piata financiara din Bulgaria a creditelor nebancare.
iCredit detine o filiala care opereaza in Ucraina, pe segmentul de imprumuturi nebancare.

iCredit este o institutie financiara non-bancara specializata pe creditele la domicliu.


In fiecare an, cateva mii de clienti aleg creditarea la domiciliu deoarece isi doresc sume accesibile, care pot fi rambursate in rate fixe pe intreaga perioada a imprumutului.

iCredit este un imprumut de aproximativ 1200 lei, in medie. Sumele se acorda pentru perioade scurte de timp - intre 12 si 36 saptamani, care pot fi rambursate in rate fixe, adaptate la capacitatile financiare ale fiecarui client de a rambursa imprumutul nebancar.

Acordul de imprumut este intotdeauna total transparent - ceea ce vezi este ceea ce vei plati, astfel incat iti permite sa ai un control mai bun asupra finantelor.

ICredit este:
•    Foarte rapid
Primiti imprumutul in termen de 24 de ore de la solicitare daca sunteti eligibil.
•    Foarte usor

"Clientii nostri prefera sa foloseasca cash, ca si noi de asemenea. Acest lucru reprezinta tot ceea ce facem – noi furnizam banii de care aveti nevoie. Noi nu percepem taxe ascunse, si nici taxe suplimentare, pentru ca intelegem ca bugetul familiei ar putea fi o provocare pentru a fi gestionat.
•    Foarte convenabil
Consultantii nostri acorda imprumutul la domiciliul dumneavoastra la momentul cel mai convenabil. Rambursarile sunt colectate in acelasi mod. In plus, acestea sunt fixate, pe saptamana, potrivite situatiei financiare a gospodariei dumneavoastra.

Scopul creditului

Clientii nostri folosesc imprumuturile in diverse scopuri, cum ar fi: plata facturilor de utilitati, achizitionarea de mobilier si de aparatura de uz casnic, reparatii in locuinte, tratamente si ingrijiri medicale, educatie si altele. Il puteti folosi, de asemenea, ca imprumut de capital de lucru sau pentru investitii mici.

Servicii
Noi oferim servicii rapide, eficiente si personale la domiciliu. Procedura noastra de aplicare este foarte simpla si, spre deosebire de majoritatea institutiilor financiare, nu avem nevoie de garantii.

Consultantii de credit sunt platiti, in principal pe baza de comision in functie de ceea ce colecteaza, mai degraba decat ceea ce imprumuta, sunt motivati sa imprumute suma corecta, si nu un ban mai mult decat aveti nevoie.

In cele mai multe cazuri, consultantii nostri sunt vecini, cunostinte, sau chiar - prietenii tai.

Modelul nostru de afacere

Modelul nostru de afacere este bine plasat pentru a identifica rapid si a raspunde la modificarile conditiilor economice. Modelul poate fi numit de asemenea, o creditare fata-in-fata de consum, in al carui proces Consultantii nostri isi viziteaza clientii in fiecare saptamana si identifica rapid schimbari in comportamentul clientilor. Ne imbunatatim modalitatea de acordare a imprumuturilor in consecinta. In plus, natura pe termen scurt de acordare a creditelor noastre (21 saptamani in medie), ne permite adaptam imediat profilul de risc al portofoliului de credite. Prin urmare, ne mandrim in furnizarea de credite la domiciliu intr-un mod responsabil si bine gestionat. "

Suma creditului pe care il ofera iCredit este cuprinsa intre 400 de lei si 4000 de lei. Daca sunteti client nou si solicitati un imprumut pentru prima data, suma maxima pe care v-o acorda la primul imprumut este de maximum 1200 de lei. Aceste credite se acorda fara garantii ipotecare, giranti sau alte garantii. Rambursarea creditului se face in rate saptamanale egale, incasate de Consultantii iCredit de Credit de la domiciliul dumneavoastra, in concordanta cu posibilitatile familiei.

Pentru acordarea unui credit este necesara semnarea unui contract de imprumut. Copia dupa buletinul de identitate autentificata prin semnatura solicitantului de credit este singurul document obligatoriu!

Pentru confortul dumneavoastra, Consultantul de Credit va va oferi asistenta gratuita pentru completarea formularului de Cerere de credit. O copie dupa o dovada de venit este asigurarea ca veti primi banii rapid..

iCredit
  •     de la 400 de lei pana la 4000 de lei
  •     in termen de 24 de ore direct la domiciliu
  •     doar in baza buletinului de identitate
  •     rambursare in rate saptamanale egale
  •     fara taxe ascunse, fara conditii si dobanzi variabile

Suma creditului este cuprinsa intre 400 de lei si 4000 de lei. Daca sunteti client nou si solicitati un imprumut pentru prima data, suma maxima pe care o primiti la primul imprumut este de maximum 1200 de lei. Rambursarea creditului se face in rate saptamanale egale.

Exemplu: Pentru un credit in valoare de 800 lei, pe 12 saptamani, suma ce va fi rambursata este in valoare de 1089 lei, cu dobanda aferenta perioadei creditului de 36%. Rata saptamanala fiind in valoare de 90.75 lei. Creditul nu are alte costuri. DAE si DFA sunt 1235, respectiv 265 procente.

Cam acestea ar fi informatiile despre imprumuturile nebancare de la iCredit. 
Concluzia ar fi ca au o dobanda decenta pentru creditele la domiciliu, pe termen scurt. Puteti face rost de bani rapid, fara multe acte. De asemenea, stiti exact ce sume aveti de rambursat, ratele creditului nu se modifca, nu sunt alte comisioane ascunse la acest tip de imprumut.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul iCredit.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto