Tipuri de imprumuturi facile de la IFN-uri

IFN-urile acorda credite de consum, incluzand in oferte o serie de facilitati care definesc in piata produsele proprii


Astfel, exista multe tipuri de credite rapide de la IFN, produse financiare permisive, accesibile de regula online, cu acte putine. Astfel de imprumuturi nu pun la dispozitia clientilor sume foarte mari de bani, dar pentru perioade scurte de timp iti poti face treaba cu ei, mai ales daca te gasesti intr-un impas financiar.

Procedura de accesare a acestor credite este una simpla, explicata de regula pe larg pe platformele online ale IFN-urilor. Gasiti pe paginile oricarui IFN detalii despre accesare. Fiecare IFN are rubrici dedicate de intrebari si raspunsuri, de informatii credite, etc. Unele societati au si serviciul de CHAT online, unde puteti dialoga in timp real cu un consultant financiar ce va poate oferi informatiile necesare.
Printre cele mai cunoscute tipuri de imprumuturi rapide de la IFN, amintim aici:

- imprumuturi fara adeverinta de venit, doar cu extrasul de cont. Aceasta definire a fost una care a marcat cumva piata financiara, tinand cont de sperietoare care devenise aceasta adeverinta de venit. Ei bine, de cand bancile au inceput sa renunte la adeverinta de venit, folosind baza de date ANAF pentru verificarea veniturilor, acest act nu a mai fost asa de important in piata. IFN-urile deja trecuse de ceva vreme la metode mult mai simple de verificare ale veniturilor. Multe dintre societatile ce acorda astfel de credite facile opteaza ca metoda de inspectare a veniturilor pe solicitarea unui extras de cont.

- creditul pe termen scurt, de regula pe o perioada de 30 de zile (pana la salariu ori pana la pensie). Aceasta forma de imprumut incepe sa se permize. Unele dintre IFN-urile ce-l aveau in oferta deja si-au marit considerabil perioadele de acordare. Un exemplu la indemana este Viva Credit, IFN-ul care detinea marca inregistrata pe creditul pana la salariu, care de curand si-a modificat intervalul de acordare la 5 ani.

- creditul fara adeverinta de salariu este din aceeasi categorie cu cel fara adeverinta de venit. Ele incep sa fie pe cale de disparitie, avand in vedere ca inspectarea veniturilor pentru majoritatea imprumuturilor rapide din piata se face exclusiv prin intermediul extrasului de cont bancar unde clientul isi incaseaza veniturile. Unele IFN-uri au optat totusi pe inspectarea veniturilor la ANAF, cum sunt cei de la Telecredit.

- imprumut cu dobanda 0 - o alta forma de creditare pe cale de disparitie spunem noi. Mai sunt astfel de oferte in prezent, insa, ele se vor modifica cu siguranta in momentul in care IFN-urile isi vor mari perioadele de creditare. Cei de la Viva Credit, de exemplu, au pastrat intervalul de 30 de zile ca interval cu dobanda 0, din cei 5 ani - perioada de contract. Astfel, daca achiti imprumutul in primele 30 de zile, dobanda aferenta este 0, daca nu, din a 31-a zi incepi sa platesti dobanda.

Avantalele creditelor rapide cu putine acte:
- nu ti se solicita garantii ori giranti
- nu ti se solicita avans
- accesarea este simpla, fara batai de cap
- actele sunt putine, se obtin usor, nu mai astepti saptamani dupa un angajator sa-ti elibereze adeverinta de venit
- istoricul financiar din BC conteaza si nu prea, contaza mai mult bonitatea actuala
- rambursarea se face in conditiile alese de client
- exista confidentialitate pe care majoritatea IFN-urilor o respecta
- costurile sunt transparenta, de cele mai multe ori, fara comisioane
- accesarea se face online, prin telefon ori prin email, simplu si rapid.

Cu alte cuvinte, creditele rapide sunt niste produse financiare la indemana, care pot fi accesate in conditii usoare, fara multe acte. Dezavantajul lor major este legat de costuri. Insa, daca nu ajungi la reesalonari si la plata unor penalizari pentru perioade mai lungi de timp, atunci nu ai de ce sa-ti faci griji.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto