Imprumuturi rapide cu garantie auto

Exista in piata financiara din Romania o serie imprumuturi garantate, printre care si cele cu garantie auto


Probabil multi dintre dumneavoastra au auzit despre aceste imprumuturi rapide cu garantie auto, insa, multi nu prea stiu despre ce e vorba. Ne-am gandit sa lamurim un pic subiectul, caci, poate fi de interes pentru unii dintre dumnvoastra.

Chiar daca este o forma mai putin cunoscuta, aceste credite cu garantie auto sunt un fel de derivate ale caselor de amanet, daca doriti. Practic, un client care detine o masina si are nevoie de bani (in general este vorba de sume mari de bani), lasa masina drept garantie acestor societati nebancare si primeste un schimb un procent din valoarea acesteia. La scadenta, omul merge si inapoiaza banii cu dobanda de riguare si isi recupereaza autoturismul. In cazul in care nu reuseste sa ramburseze imprumutul, exista mai multe variante de recuperare a daunelor, printre care si cea de pierdere definitiva a masinii.
Sunt mai multe societati ce ofera astfel de imprumuturi rapide cu garantie auto, de regula, clientii lor sunt cei ce vor sa faca rost de o suma mai mare de bani, aceasta fiind singura modalitate de a obtine. De regula, IFN-urile acorda imprumuturi mici, unele nu depasesc suma de 2000 de lei, de aceea pentru unii clienti, varianta cu garantie auto este una mai avantajoasa.

Spre exemplu, cei de la Easy Credit ofera rapid si flexibil un credit urgent de pana la 100.000 de euro, in concordanta cu valoarea garantiei. Practic, in 15 minute in care poti obtine o preaprobare si in 48 de ore in care poti primi banii, poti intra in posesia unui astfel de credit cu garantie auto. Actele solicitate sunt putine, iar imprumutul rapid cu garantie auto oferit de Easy Credit se obtine doar cu buletinul, fara dovezi de venit. Ai nevoie, fireste, de talonul de inmatriculare, de cartea de identitate a masinii, de polita RCA, de certificatul fiscal, precum si de un extras de cont unde sa poti primi banii, in cazul in care ti-a fost aprobat imprumutul. Dupa ce ai semnat contractul, urmeaza sa rambursezi imprumutul. Prin ratele lunare, tu platesti doar dobanda, iar la final, platesti suma contractata.

Cei de la Claret Euro Credit ofera la randul lor un credit rapid cu garantie auto ce poate fi accesat in cateva ore, deci, rapid.

Claret Euro Credit este o societate nebancara destul de vizibila in piata, iar produsele lor sunt accesibile atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Clientii trebuie sa aduca drept garantie un autoturism, iar la finantare nu se tine cont daca ai sau nu trecut negativ vis-a-vis de alte credite anterioare contractate. Claret Euro Credit iti ofera maxim 35% imprumut, din contravaloarea masinii pe care o aduci drept garantie. Actele necesare solicitate de cei de la Claret Euro Credit sunt: buletinul, extras de cont, cartea de identitate a masinii, certificat fiscal, si politia CASCO achitata integral pentru un an minim.

O alta societate ce acorda credite cu garantie auto este Autokredit, un IFN de la care poti imprumuta si primi banii in ziua solicitarii.

Pentru accesarea unui credit rapid cu garantie auto 2016 la Autokredit ai nevoie de buletinul, cartea de identitate a automobilului si talonul, iar in cazul autoturismelor neinmatriculate este necesar si contractul de vanzare-cumparare sau factura masinii.

Pentru a accesa rapid un imprumut rapid cu garantie auto 2016 trebuie sa duci masina la sediul Autokredit sa ti se evalueaza, timp in care se stabileste si suma maxima ce poate fi imprumutata, precum si comisionul sau dobanda aferenta.

Toate aceste oferte de imprumuturi rapide cu garantie auto sunt riscante, pentru ca, in caz de nerambursare, poti ramane fara masina. Dar, astfel de riscuri sunt prezente la toate creditele cu garantii. Avantajul celor cu garantie auto este ca sunt mult mai rapid de accesat, nu e ca la o casa, spre exemplu, unde trebuie sa faci evaluari peste evaluari, etc.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?