Imprumuturi pentru studenti 2016

Ce optiuni au studenii de a face rost de bani, accesand un imprumut rapid in 2016


Imprumuturile pentru studenti 2016 cu sau fara venit sunt printre cele mai cautate din piata, desi, ofertele bancilor si IFN-urilor sunt cu adevarat limitate in acest sens.

Fie ca ai nevoie de un imprumut pentru studii in afara sau in tara, trebuie sa stii ca nu este usor sa gasesti unul, mai ales daca nu ai un venit stabil.

Noi, fiind un stat social, bancile si IFN-urile nu prea se inghesuie cu asemenea imprumuturi pentru studeni, pentru ca, invatamantul este gratuit, iar ce nu e gratuit e garantat de parinti.
Daca totusi, vrei un imprumut rapid, poti sa optezi pentru unul bancar. In Romania, exista banci ce acorda imprumuturi chiar si studentilor fara venit, evident sub obladuirea sau garantarea cum ziceam mai sus, a parintilor. Luand, asadar, in considerare, venitul parintilor, o banca iti poate acorda un imprumut rapid.

Iata si care sunt varantele de imprumuturi pentru studenti la nivelul anului 2016:

1. Prima optiune pe care noi am descoperit-o in piata este cea de la BRD, cu ale lor finantari ale cheltuielilor pe timpul studiilor. In acest sens, BRD n e ofera trei variante de credite: creitul; work&travel, creditul 10 si creditul pentru studii. Creditul pentru studii iti ofera posibilitatea accesarii unor sume de pana la 15.000 euro, fara garantii, ori de pana la 100.000 euro, cu garantie imobiliara. Pentru acest credit pentru studii, nu este nevoie de avans, iar perioada de gratie este de pana la 6 luni. Oricum, pentru a-l accesa, trebuie sa aduci niste venituri drept garantie, eventual ale parintilor, daca tu nu detii. De asemenea, creditul 10 pentru studenti este unul avantos, ce-ti ofera sume mai mici de bani, de la 600 la 12.000, pe perioade de la 13 la 60 de luni.

2. A doua optiune este creditul de studii Gaudeamus de la Banca Transilvania. Acesta  iti garanteaza obtinerea unor sume de maxim 150.000 euro ori echivalentul in lei, sume ce pot fi folosite pentru taxe de scolarizare, pentru cheltuieli adiacente studiilor, ori pentru un program work & travel. Creditul se acorda pe o perioada de maxim 10 ani, daca valoarea este de pana la 20.000 de lei garantat cu ipoteca mobiliara, iar pentru cele garantate cu ipoteca imobiliara, perioada urca la 20 de ani.

3. A treia optiune ne vine de la CEC Bank, insa aici gasim imprumuturi pentru studii postuniversitare. Asadar poti sa accesezi un credit si sa-ti finantezi costurile aferente studiilor postuniversitare. Acordarea se face rapid, iar daca utilizezi serviciul de Internet Banking, poti vizualiza situatia creditului in mod foarte simplu. Aceste imprumuturi pentru studii postuniversitare se refera la MBA, studii de perfectionare, recalificare, doctorat, a doua facultate etc.). Pentru a le accesa treuie sa fi absolvit o forma de invatamant superior si sa fiti acceptati la o universitate din afara. Mai trebuie sa aveti o vechime de minim 3 ani la actualul loc de munca si sa va incasati veniturile printr-un cont deschis la CEC. Perioada de acordare este de 7 ani, iar creditul se acorda persoanelor intre 23 si 50 de ani. Valoarea maxima acordata este de 65.000 de lei, rambursarea executandu-se in rate lunare.

4. O alta varianta ne vine de la Banca Carpatica, este vorba despre imprumuturi pentru studenti in valoare de maxim 10.000 de euro sau echivalent in lei, pe o perioada de maxim 10 ani. Trebuie sa ai un venit de minim 1.300 lei si o varsta de maxim 65 de ani la finalul contractului de credit.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?