Star Forte - un nou produs bancar marca BT

Star Forte este un card de credit bancar pentru persoanele fizice


Cardul de cumparaturi Sgar Forte este un card de credit emis de Banca transilvania, prin care poti accesa sume de pana la 22.000 lei, pe o perioada de creditare de pana la 5 ani.

Acestui card ii este atasata si o perioada de gratie de 56 de zile.

Creditul bancar aferent cardului Star Forte se poate folosi pentru cumparaturile online ori prin orice alt magazin stradal, atat la comercianti, cat si la bancomatele din tara si strainatate.

Prima plata cu cardul tau de credit Star Forte iti aduce 10 lei, in puncte STAR.

Suma de care poti dispune printr-un astfel de imprumut direct pe cardul tau Star Forte este de 5 ori venitul tau net lunar.


Rambursarea se realizeaza intre 1 si 25 a fiecarei luni, si trebuie sa se cuantifice in cel putin 10% din valoarea creditului accesat.

DObanda acestui credit bancar este de 24% pe an.

Pentru a beneficia de acest card de credit Star Forte, trebuie sa ai cel putin un an vechime.

Printre cele mai importante avantaje ale acestui card e credit se numara faptul ca poti obtine dobanda 0 la cumparaturile in 12 rate la comerciantii parteneri ai Bancii Transilvania.

Pe langa dobanda mentionata mai sus, pentru acest card, vei mai plati o taxa anauala de administrare in cuantum fix de 25 de lei.

Exemplu de calcul: pentru un credit de 10.000 de lei, pentru 5 ani de zile, costul total al imprumutului ajunge la 12.045 lei.

Obtinerea lui Star Forte se poate face online sau telefonic.

Atasate acestui card de credit Star Forte sunt urmatoarele servicii: SMS Alert, o aplicatie care iti arata soldul curent si tranzactiile pe care le-ai efectuat si de asemenea BT24 Internet Banking, o aplicatie prin care ai acces la toate conturile tale deschise la Banca Transilvania, oricand ai nevoie. 

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto