Cardul de credit EuroLine American Express este o varianta de a obtine un imprumut rapid

Pentru o perioada aglomerata din punct de vedere financiar, se potriveste foarte bine un card de credit, pentru a face rost de bani


Cardul de credit EuroLine American Express poate fi privit ca o varianta optima de a obtine un imprumut rapid de bani, chiar accesandul online.

In modul cel mai simplu cu putina, iti lasi datele tale personale pe platforma carduleuroline.ro (nume si prenume, CNP, email, telefon, cod oferta si intervalul prar in care doresti sa fi contactat), trimit formularul si astepti sa fi contactat.

Cu acest card, poti foarte lesne sa-ti faci cumparaturi in rate fara dobanda, in multe locatii (peste 2000), cu care ERB Retail Services are parteneriate. Poti sa cumperi in 3 pana la 8 rate, fara dobanda, aproape orice produs doresti.

Partea frumoasa a acestui card de credit EuroLine American Express este aceea ca dupa ce-l accesezi, vei primi si un bonus de 1%, adica un procent din plata cumparaturilor realizate de tine in benzinariile partenere, 2% din suma cheltuita in supermarket-urile partenere si respectiv de 3% pentru cumparaturile realizate cu plata integrala.


Daca vrei cumpara, achitand intregul produs, primesti pana la 49 de zile de gratie, poti de asemenea sa cumperi online si sa faci rezervari online cu acest card, dupa cum poti sa obtii cardul fara drumuri la banca, direct din fapta calculatorului, aplicand online.

Daca achizitionez un produs de la un magazin, prin intermediul cardului de credit EuroLine American Express, vei primi cardul acasa in maxim 3 saptamani de la cumparare, prin Posta Romana. Codul PIN iti va fi transmis separat de card.

Odata ce l-ai primit, poti face cumparaturi cu el in magazinele partenre, poti plati cu cardul la POS, poti face cumparaturi in rate lunare fixe, poti retrage numerar sumele necesare de la Bancpost, Unicredit Tiriac Bank si Euronet.

Sumele datorate, se platesc la orice unitate Bancpost, in baza numarului de card inscris in extrasul de cont, fie prin transfer bancar, fie prin internet banking, fie prin telefon, fie prin servicul debit direct, fie prin mandat postal, fie la sediul ERB Retail Services.

Daca vrei sa-ti maresti limita de credit, trebuie sa completezi un formular, la care sa atasezi o copie dupa buletin si o adeverinta de venit completata de angajatator si sa le trimiti catre ERB Retail Services.

In prezent rata dobanzii este de 33,50%, pentru cardul de credit EuroLine American Express.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto