Imprumuturi nebancare simple si flexibile

Easy Credit, o institutie nebancara ce acorda credite cu dobanda fixa si 0 comisioane


Imprumuturile nebancare acordate de IFN-ul Easy Credit sunt incadrate in categoria produselor "de consum" pentru persoanele fizice si juridice cu garantie imobiliara.

Printre cele mai facile si usor de acord credite nebancare sunt cele garantate cu o ipoteca imobilara. Evident, riscurile asociate sunt ridicate, tinand cont ca poti sa ramai fara un acoperit deasupra capului, daca nu esti in stare sa-ti respecti contractul, insa, ideea de baza este ca cerintele pentru aceasta clasa de imprumuturi sunt printre cele mai reduse.

Astfel, creditele nebancara garantate cu o ipoteca imobiliara sunt acordate, chiar daca solicitantul nu are o adeverinta de venit, deci un venit stabil permanent. Singurul lucru care conteaza este proprietatea cu care se garanteaza creditul, in speta ipoteca si documentele aferente acesteia: actul de proprietate, cadastru si intabularea, certificatul fiscal, etc. In aceasta ordine de idei, IFN-ul ne informeaza ca "Easy Credit NU SOLICITA ADEVERINTA DE VENIT, luand in considerare doar valoarea garantiei."

Sumele ce pot fi imprumutate sunt direct legate de valoarea garantiei prezentante, insa, nu pot depasi 100.000 de euro sau contravaloarea in lei a acestei sume.

De remarcat ca dobanda este fixa pe intreaga perioada de derulare a creditului, iar comisioanele lipsesc cu desfavarsire, practic Easy Credit mizand in acoperirea riscurilor, doar pe garantia imobiliara solicitata, lucru pana la urma deloc de neglijat.

Rambursarea imprumutului se face fie in sucursalele Easy Credit, fie in agentiile BRD, fie efectuand o plata prin transfer bancar.

Obtinerea unui imprumut garantat cu un imobil. de la Easy Credit se poate realiza in maxim 48 de ore de la solicitare, preaprobarea facandu-se chiar si in 15 minute.

Pentru aceste imprumuturi nebancare simple poate alica orice persoana fizica ori juridica din Romania, ce indeplineste conditiile de client, prin prisma garantiilor solicitate de Easy Credit.

Pentru simplificarea operatiunilor de accesare a acestor credite, puteti realiza o preaplicare online, completand formularul pus la dispozitie de Easy Credit, pe platforma online (http://www.easycredit.ro), si asteptand mai apoi sa fi contactat de aceasta societate nebancara.

Sunt foarte multe localitati din tara in care activeaza Easy Credit, pentru informatii suplimentare legate de datele de contact din orasul dumneavoastra, puteti sa accesati http://www.easycredit.ro/credite/.

Important de retinut este faptul ca EASY CREDIT 4 ALL IFN S.A. este o societate nebancara inregistrata la BNR inca din 2009, deci cu o experienta deja in piata, si putem adauga noi ca, conform parerile culese de noi din mediile de socializare online, este si o societate ce si-a creat incredere printre clienti.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto