Imprumuturi online de la Krom Invest

O Institutie Financiara Nebancara ce ofera credite online clientilor intr-o maniera simpla, insa bine structurata


Societatea nonbancara Krom Invest, cu sediul In Braila, ofera clientilor sai credite nebancare, formularul online pus la dispozitie fiind unul simplu si la indemana oricui are acasa un calculator conectat la internet.

Iata si care sunt rubricile acestui formular online: in primul rand trebuie sa alegeti agentia careia doriti sa va adresati,. apoi va scrieti numele si prenumele, judetul, localitatea de domiciliu, numarul de telefon, e-mail-ul si in final sa introduceti un text de control anti roboti ("introduceti textul din imaginea alaturata").

Egida sub care acorda credite nebancare aceasta IFN este "Dacă ceea ce vă doriți se poate cumpăra - cumpărați! Dacă nu aveți suma de bani necesară - luați credit de la KROM INVEST!".

Avantajele acestor imprumuturi nebancare:

- dobanda fixa pe intreaga perioada de contractarea credituluu;
- rapiditate in acordare, inclusiv in parvenirea panilor;
- transparenta;
- birocratie minima;
- comisionul de rambursare anticipata este 0.

In aceste conditii poti obtine sume de pana la 15.000 de lei, daca este vorba de imprumuturi fara garantii sau poti sa ajungi pana la 15.000 de euro, daca discutam de credite cu garantie ipotecara.

Iata mai jos si care sunt costurile acestor imprumuturi, cu exemple clare:


Pentru acest imprumut, nu este nevoie de avans, iar perioada de creditare maxima ester de 4 ani. In cazul unor sume mai mari este nevoie de giranti sau de garantii imobiliare.

Creditul in lei, cu valoare maxima de pana la 15.000 de lei, se acorda fara garantii, pe o perioada de maxim 48 de luni. Acest imprumut poate fi folosit pentru chletuieli personale, pentru vacanta, pentru studii, pentru sanatate, ori in oricare alt scop care va este necesar.

Daca aplicati online, veti obtine raspunsul in 24 de ore. Trebuie doar sa depuneti cererea de credit si sa asteptati analiza dosarului. Urmeaza mai apoi, in cazul in care vi se aproba imprumutul, sa semnati contractul de credit si sa primi banii.

De retinut ca aceasta societate nebancara ofera credite atat persoanelor fizice cat si companiilor, deci persoanelor juridice.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto