Credit bancar online cu dobanda variabila

Daca te-ai hotarat sa te imprumuti si vrei s-o faci simplu, alege creditul practic BT


Pentru doritorii de credite rapide dar sigure, Banca Transilvania le vine in intampinare cu o oferta "practica" de nerefuzat.

Este vorba despre o oferta de credite rapide prin Practic BT prin care poti sa primesti o suma de bani fara sa justifici in vreun fel utilizarea ulterioara a acestora.

Suma imprumutata poate ajunge pana la echivalentul a 20.000 de euro in lei, pe o perioada de 5 ani, iar vestea buna este ca comisionul de administrare este 0, deci, avantajele se tin lant.

Poti aplica online in mod foarte simplu, completand un formular cu nume, prenume, email si telefon.

Avantajele tuturor imprumuturilor BT sunt multi mai mari pentru cei ce primesc veniturile intr-un cont la aceasta banca comerciala, deci, cu alte cuvinte, daca n-aveti cont la Banca Transilvania, faceti-va unul si asteptati-va la reduceri semnificative in cazul in care hotarati sa va imprumutati. Diferenta, spre exemplu, la acest credit Practic BT, de la cei ce au un cont si primesc in el veniturile lunare si cei ce nu au un astfel de cont este de la 10,480% pentru primii si de 10,780% pentru a doua categorie. De asemenea, cei ce nu au un cont la BT au si un comision de analiza dosar de 200 de lei, spre deosebire de ceilalte care au doar un comision de 100 de lei.

Obtinerea unui astfel de imprumut presupune:

- sa detii niste venituri permanente;
- sa nu ai restante la alte credite;
- sa fii cetatean roman;
- sa ai pana in 70 de ani pana la finele contractului de imprumut.

Documentele solicitate:

- adeverinta de salariu pe care o poti lua de pe site-ul BT;
- fisa fiscala pentru veniturile anterioare;
- contractul de munca, insotit , daca este cazul si de ultimula act aditional;
- buletinul de identitate;
- certificatul de casatorie.

Daca alegeti sa te imprumuti si mergi pe varianta de client cu un cont la BT unde sa-ti primesti salariu, atunci poti opta si pentru serviciul BT24 Banking, un serviciu ce-ti permite accesarea mai usoara a contului tau si nu mai vorbim de usurinta efectuarii unor operatiuni bancare pe internet.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA