O noutate in lumea bancara, ING iti testeaza creditul online

Credite online de la ING, simplu de accesat in 3 pasi: completezi online, lasi datele de identificare, apoi te deplasezi la o sucursala ING.


Este printre primele tentative descoperite de noi la banci, care incearca sa ofere credite online clientilor. ING va propune o testare initiala online a creditului dorit, fie ca este vorba de o refinantare, fie ca este vorba de un nou imprumut.

Daca ai nevoie de bani, indifierent pentru ce, masina, inmormantare, nunta, botez, boala, operatie, dentist, zugravit, un frigider nou sau o masina de spalat, un televizor sau un telefon, n-ai decat sa accesezi un credit de nevoi personale ING Personal.

Daca vrei sa-ti cumperi o casa, daca vrei sa nu mai imparti locuinta cu soacra, socrul ori bunica, daca vrei sa cumperi pamant intr-o zona agricola, daca vrei sa-si cumperi un teren pentru casa ori sa-ti refinantezi un credit mai vechi ipotecar, trebuie sa apelezi la un ING ipotecar.

Daca ai avut un accident cu masina sau daca vrei sa te innoiesti de Pasti, daca vrei sa petreci un weekend in Mall sau la Sinaia, daca vrei sa-ti rezolvi o urgenta financiara, trebuie sa apelezi la ING Credit Card.

Daca vrei un credit noi ai de ales intre urmatoarele variante:

- ING Personal (fara ipoteca)

- credit pentru investitii cu ipoteca

- ipotecar

Daca vrei un card, ai de ales intre:

- linia de credit Extra Rol

- ING Credit Card

Daca mergem pe varianta ING Personal si dorim sa imprumutam suma de 2000 de lei (minimul creditului pe care-l poti obtine), pntru o perioada de 1 ani, trebuie sa ai un venit lunar de 800 de lei, in conditiile in care nu mai detii si alte credite mai vechi. Daca aveti ale credite mai vechi, limita venitului minim va urca, odata cu gradul de indatorare. Puteti descoperi cat este aceasta limita a venitului, printr-un simplu click pe calculatorul online pus la dispozitie de ING. Revenind, pentru suma de 2000 de lei, asa cum spuneam mai sus, veti plati o rata lunara de 177 de lei. Dobanda anuala efectiva in acest caz este de 26,35%.

Pentru un credit de 10.000 de lei, contractat pe 5 ani, venitul minim lunar este tot de 800 de lei, rata lunara fiind de 217 lei, pentru o dobanda anuala efectiva (adica cea care include toate costurile si toate comisioanele aferente creditului) este de 12,80%.

Daca mergem mai departe cu pasii urmati accesarii unui credit online de la ING, trebuie sa completati un formular cu datele personale: nume, prenume, CNP, telefon, email, oras. Dupa ce alegi orasul, va trebui sa alegi si numele sucursalei la care te vei deplasa pentru incheierea contractului de creditare. Urmatorul pas va fi sa aplici efectiv pentru imprumutul dorit.

Dupa cum puteti observa, testarea creditului online de la ING este simpla, rapida, fara batai de cap si mai ales nu implica cine stie de obligatii in caz ca te razgandesti si nu mai doresti imprumutul.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?