iCredit, un IFN ce pare a fi "la moda"

Creditele rapide la domiciliu de la iCredit sunt printre cele mai cautate produse financiare ale momentului


In ultima vreme oamenii au cautat surse sigure de a se imprumuta rapid, fara multe acte, fara garantii, fara batai de cap si mai ales, au vrut sa faca rost de bani urgent, avand in vedere imprejurarile.

Ei bine, nu-ti trebuie cine stie ce cunostinte financiare ca sa bagi de seama ca oamenii cauta astfel de credite rapide pentru a scapada de corvoada Biroului de Credite, de acte doveditoare ale venitului, ori de alte documente care le-ar putea afecta in vreun  fel posibilitatea de a se imprumuta.

Una din societatile nebancare ce a prins aripi in ultima vreme este iCredit. In Bucuresti, iCredit a intrat cu o reclama destul de importanta, fapt ce a atras destui clienti, mai ales in contextul sarbatorilor, cand oamenii au avut nevoie de bani rapid, fara bataie de cap.

iCredit este o Institutie Financiara Nebancara ce functioneaza cu aprobarea Bancii Nationale a Romaniei, deci, ofera imprumuturi in mod corect, legal.

O alta caracteristica a iCredit sau SC Easy Asset Management IFN, asa cum este inregistrata in documentele oficiale, sunt imprumuturile rapide la domiciliu, serviciu oferit de putine societati nebancare.

Acordarea de credite rapide la domiciliu reprezinta o cale usoara de a face rost de bani intr-un timp record, motiv pentru clientii au profitat, probabil, de ofertele IFN-ului dina ceste zile.

Cautarile pe care noi le-am inregistrat refreritoare la imprumuturile rapide, de genul pana la salariu ori la domiciliu, ne indreptatesc sa afirmam ca cererea de creditare din aceste zile s-a indreptate catre aceste societati ce au oferit bani urgent, fara multe acte, fara garantii.

Fiind cel mai rapid credit din Romania, creditul de la iCredit va permite obtinerea unei sume de bani in timp record. Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati si sa pregatiti o copie dupa buletinul de identitate. In mediul online puteti sa completati un formula simplu cu datele de identitate si un numar de telefon unde sa fiti cautat, sa introduceti un cod de siguranta si sa asteptati, un reprezentantat iCredit va va suna de urgenta.

Acesta este cursul ontinetii unui credit rapid de la iCredit.

In privinta costurilor, dobanda anuala efectiva este de 1235%. Ce inseamna aceasta dobanda? Din exemplul pe care iCredit ni-l ofere, reiese ca, pentru un imprumut de 800 de lei pentru o perioada de 12 saptamani, suma pe care o veti avea de rambursat la finele perioadei de creditare va fi de 1089 lei, rata saptamanala fiind de 90.75 lei.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA