IMPRUMUT RAPID IN 24 DE ORE

Cum obtin un credit rapid in 24 de ore?


Creditele nebancare rapide sunt produse financiare ce aduc profit societatilor nebancare ce le pun la dispozitia clientilor.

Noul concept de imprumuturi nebancare rapide este unul destul de bine primit de catre populatie, desi dobanzile practicate la acest segment de credite sunt mari.

Criza economica si restrictiile impuse de catre BNR au dus la inventarea unor noi tipuri de produse financiare, noile credite pentru retail, creditele rapide nebancare.

Printre cele mai noi institutii nebancare din piata se numara FRFS, membra a grupului Garanti Bank; una din putinele institutii ce acorda imprumuturi nebancare cu dobanzi accesibile, fara probleme din punct de vedere fiscal. E adevarat ca si cerintele impuse de FRFS pentru aprobarea creditelor rapide sunt mai drastice decat ale celorlalte institutii nebancare, dar si dobanzile sunt mici, comparative cu cele ale bancilor la creditele de nevoi personale, produse financiare similare.
FRFS, membra as grupului Garanti Bank si iti poate oferi un credit online de nevoi personale sau auto in maxim 24 de ore.

Criterii de eligibilitate pentru un imprumut nebancar

Pentru accesarea unui imprumut rapid de la FRFS este obligatoriu sa ai peste 18 ani si o vechime la locul de munca de minim 3 luni de zile. Forma de angajare poate fi cu carte de munca sau prin persoana fizica autorizata ( PFA ). Si persoanele care au iesit la pensie sunt eligibile, singura conditie sa aiba varsta pana in 69 de ani. Pensionarii trebuie sa aiba ultimul talon de pensie si decizia de pensionare in copie sau original.

Documente necesare pentru imprumuturi nebancare rapide FREFS

Primele documente necesare pentru acordarea unui imprumut sunt: ultima factura la utilitati ( apa, canal, gaze, energie electrica ) si actul de identitate. Dupa care sunt o serie de acte necesare defalcate in functie de activitatea pe care o aveti in momentul aplicarii.

Pentru angajatii cu carte de munca sau alta forma de angajare sunt necesare:
- adeverinta de salariu ( adeverinta de salariat ) pentru a demonstra ca este angajat cu forme legale;
- fisa fiscala ( intrebati la contabilitate pentru mai multe informatii ) pentru a demonstra vechimea si plata tuturor impozitelor de catre angajator;
- la cele de mai sus se adauga si copie du buletin ( act de casatorie daca este cazul ) si o factura la utilitati.

Pentru pensionari este obligatoriu sa aiba pana in 69 de ani si sa aiba urmatoarele documente:
- un talon de pensie ( de preferat ultimul ) pentru a demonstra venitul lunar pe care il are;
- decizia de pensionare;
- se aduga si copie dupa actul de identitate si o factura la utilitati ( apa, canal, gaze, electricitate ).

Pentru persoane fizice autorizate ( PFA ) sunt obligatorii ceva mai multe documente dupa cum urmeaza:
- certificatul de inregistrare fiscala ( CUI ) al PFA-ului;
- o autorizatie de libera practica ( dupa caz );
- decizie finala de impunere pe ultimul an;
- registrul de incasari si plati pe ultimele 3 luni;
- la cele 4 documente se adauga si actul de identitae cu ultima factura la utilitati.

Atuul imprumutului rapid de la FRFS il reprezinta dobanda, comparativa cu cea a bancilor pentru aceleasi produse financiare. Dezavantajul creditelor rapide de la FRFS este dat de cerintele impuse la acordarea creditelor, care sunt si ele comparative cu cele ale bancilor, lucru ce nemultumeste clientul, in sensul ca oamenii apeleaza la imprumuturi nebancare in special datorita cerintelor multiple impuse de banci.


Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA