CREDITE ONLINE DE LA PROVIDENT

Cum poti accesa un credit nebancar online de la Provident?


Pentru a contracta un credit nebancar online de la Provident, trebuie doar sa intri pe site-ul acestei societati nebancare si sa completezi un formular online.

In functie de tipul de imprumut nebancar online dorit, ai de ales intre sume de bani cuprinse intre 500 si 3500 de lei. Pentru un astfel de imprumut online de la Provident nu ai nevoie de firanti sau garantii materiale, iar banii iti sunt livrati in cont, in 10 zile de la semnarea contractului de credit.

Contractul de imprumut este transparent, tu vei stii de la inceput care este costul total, cum si cat urmeaza sa rambursezi imprumutul. De asemenea, nu vei avea parte de comisioane ascunse, iar suma de bani datorata nu creste.

Daca vrei sa primesti banii rapid, in 48 de ore la tine acasa, alegi serviciul de gestionare la domicliu a creditului, serviciu ce te costa extracredit.

Ce imprumut poti solicita? In functie de imprumutul ales, daca esti la prima colaborare suma pe care o poti alege este intre 500 si 3000 de lei. Pentru clientii mai vechi, suma poate ajunge la 3500 de lei.

Pentru a accesa un imprumut, completezi formularul disponibil pe site-ul Provident, la sectiunea de imprumuturi online.

Cum procedez pentru a solicita un imprumut online de la Provident?

1. Primul pas - aleg suma dorita si numarul de saptamani in care pot rambursa imprumutul;

Dupa cum observati in fotografia de mai sus, suma pe care o poti imprumuta pleaca de la 500 de lei, iar numarul de saptamani minim in care alegi sa rambursezi imprumutul este de 42.

Miscand cursorul pe cele doua randuri, poti alege suma dorita pe care doresti s-o imprumut. Aceasta nu poate fi mai mica de 500 de lei si mai mare de 3000 de lei.

2. Pasul doi - dai click pe "solicita un imprumut" si o sa-ti apara o fereastra in care poti alege gestionarea la domiciliu a creditului de la Provident:

 
Daca doresti gestionarea la domiciliu a creditului, selectezi DA. Fiti atenti ca serviciul de gestionare la domiciliu a creditului va costa in plus; in acest caz, aveti de plata suplimentar 194,25 lei, pe langa imprumutul de baza.

3. Ultimul pas - completezi formularul online de solicitare a unui imprumut;

Dupa cum puteti observa, formularul online contine informatii despre identitate si locatia clientului ce solicita un imprumut: judetul, prenume, nume, telefon, email si politica de acordare a imprumutului, anume, termenii si conditiile de utilizare, pe care tu trebuie sa arati ca ti le-ai insusit, bifand casuta "am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare".

Aceasta ar fi modalitatea online de accesare a unui imprumut nebancar de la Provident.  


Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto