CREDITE RAPIDE ONLINE

CUM ACCESEZ UN CREDIT RAPID ONLINE?


Foarte multe institutii financiare, de la banci la  IFN-uri au servicii de accesare credite online. Este adevarat ca aceste servicii online sunt mai specifice IFN-urilor, dar in ultima vreme si bancile au inceput sa prinda termen si sa se "lupte" cu IFN-urile in oferte de creditare accesata online.

Majoritatea creditelor online pun la dispozitie sume mici de bani, insa, au aparut mai noi si varianta de credite online practicata de cateva dintre bancile mari din Romania, ce acorda sume mari de bani, pe perioade lungi de timp.

Pentru cei care isi doresc sa acceseze un credit, dar intre serviciu si familie nu mai au suficient timp sa ajunga la sediul unei firme de creditare, exista solutii mult mai simple, creditele online. Conceptul in sine pare a fi unul foarte util si simplu, conform modalitatilor de aplicare prezentate pe site-urile firmelor de credite. Insa, cum stim ca nu intotdeauna teoria coincide cu realitatea, ii invit pe toti cei care au apelat la astfel de credite sa ne faca cateva recomandari de firme credite online, completand formularul nostru de contact online.

Ca in orice alt domeniu, si atunci cand vine vorba despre creditele rapide exista concurenta intre institutiile care ofera acelasi tip de servicii, in cazul de fata, credite rapide, si incerca prin diverse oferte sa isi atraga clientii. Asa ca depinde foarte mult de felul in care privesc solicitantii de credite respectivele oferte de creditare si tot ceea ce presupun ele in materie de suma imprumutata, ratele si dobanzile fixate, perioada de rambursare si costul efectiv al creditului. Din moment ce clientii apreciaza o firma sau alta ca fiind mai buna in domeniu, asteptam de la cei cu experienta niste recomandari de firme credite online rapide.

Conform specialistilor in domeniu, pe piata financiara din Romania, cele mai avantajoase credite online sunt puse la dispozitie de  Cetelem IFN S.A., Credex Finantari IFN S.A. si TBI Credit IFN S.A..

Dintre bancile care practica creditarea online se numara: Banca Romaneasca, Banca Transilvania, Credit Europe Bank, EximBank, etc.

Stim cu totii ca putem obtine bani foarte rapid si usor prin intermediul creditelor online, insa nu cred ca stie toata lumea ce trebuie sa faci ca sa obtii un astfel de credit. Sa fim seriosi, cine nu este atras in zilele noastre de un imprumut rapid si fara prea multe acte si explicatii?

In primul rand, trebuie sa alegeti un o institutie financiara, fie nebancara, fie bancara si sa intrati pe site-ul respectivei institutii. In materie de credite online, specialistii spun ca trebuie sa fim foarte atenti la informatiile pe care aceste site-uri le pun la dispozitia clientilor, deoarece au fost multe cazuri cu probleme, mai ales in privinta dobanzii, care n-a fost stabilita in mod clar de la bun inceput.
In al doilea rand, siguranta este foarte importanta. Desigur, conditiile oferite de site-urile de credite online sunt foarte avantajoase, mai ales ca nu necesita giranti si ne scuteste de mult timp, insa trebuie sa ne asiguram ca acel site este unul de incredere.

Aproape toate firmele de creditare au pe site-urile lor si un calculator care va permite sa aflati in cateva minute daca va incadrati sau nu in conditiile lor de creditare. Tot ce aveti de facut este sa completati niste campuri precum: ce suma de bani ati dori sa imprumutati, ce perioada de rambursare vi se pare convenabila, procentul plafonului maxim de indatorare (variaza intre 30 si 50% de la o institutie la alta) iar calculatorul va genereaza rata lunara aferenta creditului, dobanda si venitul de care trebuie sa dispuneti ca sa vi se aprobe creditul. Desigur, acesta este un model foarte simplu de calculator de credite rapide, la care  s-au adaugat si alte criterii de calcul, precum venitul, cheltuielile de subzistenta, vechimea in munca etc. Iar calculatorul va precizeaza daca va incadrati sau nu in conditiile de creditare. Daca va incadrati, va poate afisa si ce credite puteti solicita cu venitul de care dispuneti voi. Insa toate aceste criterii de calcul, care sunt practic conditiile de creditare, sunt diferite in functie de firma aleasa de voi.

Cam acesta ar fi primul pas in accesarea unui credit online, fie el nebancar sau bancar.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?