Credite nebancare online. Bani urgent

Cum fac rost de bani rapid? Credite nebancare online de la IFN

    
Desi dobanzile practicate de IFN-uri pentru creditele nebancare rapide sunt mari in comparatie cu dobanda creditelor de consum puse la dispozitie de banci, tot mai multi romani apeleaza la aceste servicii de imprumuturi rapide nebancare. De ce? Simplu! Pentru ca aceasta forma de imprumut urgent nu necesita indeplinirea acelorasi formalitati ca la un imprumut obisnuit. De obicei sunt suficiente 2 acte, o adeverinta de venit si copie dupa buletin. Ce implica acest lucru? In primul rand, creditele rapide sunt preferate de restantieri, cei care apar inscrisi in Biroul de Credit ca rauplatnici (fie au avut intarzieri in plata ratelor unui imprumut mai vechi, fie n-au mai platit deloc ratele respectivului credit). De asemenea, faptul ca in acordarea imprumuturilor rapide nebancare IFN-urile nu mai verifica trecutul ca si creditor al potentialului client este cel mai mare avantaj oferit in prezent, avand in vedere numarul tot mai mare al restantierilor la creditele bancare ipotecare. Multi dintre cei ce au achizitionat un apartament in perioada 2006-2008 au probleme cu imprumutul, au intarzieri la plata ratelor, sunt restantieri si chiar inscrisi in Biroul de Credit.

O varianta de imprumut nebancar urgent este oferita de Provident. De la Provident puteti imprumuta sume cuprinse intre 500 si 3000 de lei. Acordarea imprumutului se face rapid, in maximum 48 ore. Prin acest imprumut la domiciliu primiti banii la dumneavoastra acasa.

Nu exista nici un fel de taxe sau comisioane ascunse. Veti avea de platit doar rata imprumutului. Rata de plata este fixa pe toata perioada imprumutului. Veti sti de la inceput cat aveti de platit.

Care sunt avantajele unui astfel de imprumut nebancar rapid?
Obtineti banii rapid, in 48 de ore. Fara birocratie (se va completa un singur formular). Fara cozi la ghiseu: atat acordarea imprumutului cat si plata ratelor se fac la dvs acasa. Perioada de rambursare poate fi de 28, 42 sau 56 de saptamani.

Imprumuturile urgente de la institutii nebancare, tot mai frecvente

Biroul de Credite a anuntat ca restantele populatiei mai mari de o luna au ajuns deja la un miliard de euro iar bancile prefera sa cumpere obligatiuni ale statului decat sa mai ofere credite.

Romanii au incredere in institutiile nebancare de la care obtin imprumuturi rapide,
in ciuda dobanzilor foarte mari

Daca banca va refuza un imprumut, nu inseamna neaparat ca veti ramane fara bani. Sunt institutii financiare care ii accepta pe cei refuzati de banci. E drept, la un alt pret!
      
Pentru un credit de 3.000 lei, Provident cere inapoi chiar si 5.500 lei daca se opteaza pentru serviciul suplimentar de gestionare la domiciliu a creditului. Oferta celor de la Cetelem prevede ca rambursarea se face la aproape 3.900 lei, pe aceeasi perioada. Cine sunt clientii acestor institutii financiare nebancare? Romanii care nu indeplinesc conditiile de creditare impuse de o banca ori care au fost trecuti pe lista rau-platnicilor.

Solicita chiar acum un imprumut de la Provident! Poti solicita un imprumut rapid intre 400 si 3.000 de lei pe o perioada de 42 sau de 56 de saptamani. Nu ai nevoie de giranti sau de garantii materiale, iar banii vor fi virati in contul tau in 10 zile de la semnarea contractului.

Vrei un imprumut rapid? Ai nevoie de bani urgent? Easy Credit poate fii rezolvarea! Poti obtine bani in maxim 48 de ore
In maxim 48 de ore cererea dumneavoastra poate fi solutionata, astfel nevoia urgenta de bani nu mai trebuie sa fie o problema pentru dumneavoastra si familie.

- pre-aprobare dosarului este rapida, incepand de la 15 minute
- aprobarea financiara in maxim 48 de ore
- nu luam in considerare venitul dumneavoastra
- puteti obtine credit chiar daca ati fost refuzat de alte banci
- perioada maxima de rambursare a imprumutului este de pana la 4 ani
- noi nu avem comisioane ascunse, precum cele pentru analiza dosarului, de acordare, sau de rambursare anticipata a creditului
- beneficiati de o dobanda fixa pe toata durata creditarii, stabilita prin contract
- actele pe care trebuie sa le prezentati sunt cele ale proprietatii cu care se garanteaza, buletinul/ carte de identitate si certificatul de casatorie.

Acestea ar fi cateva posibilitati de a face rost de bani urgent, apeland la un imprumut rapid nebancar.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?