COSTUL IMPRUMUTULUI NEBANCAR

Cat costa sa iei un credit nebancar de la IFN. Cum faci rost de bani urgent?


Daca analizati la o prima cautare pe internet parerile pro si contra imprumuturi nebancare si opiniile consumatorilor despre Institutiile Financiare Nebancare, veti descoperi ca una dintre cele mai controversate societati nebancare este Provident.

Veti spune ca este normal, pentru ca este si cea mai cunoscuta institutie nebancare si are si multi clienti. Sunt de acord, cu cateva exceptii. In primul rand, despre imprumuturile de la Provident vorbesc in mare, doar cei nu nu si-au respectat contractul cu aceasta firma, in sensul ca, fie au intarziat cu plata ratelor creditului contractat, fie n-au mai platit deloc.

Concluzia este ca nu e bine sa credeti tot ce gasiti pe forumuri, chiar daca este vorba despre imprumuturile nebancare. Cel mai bine este atunci cand solicitati un credit sa va informati temeinic cu privire la costul lui, la ratele pe care le aveti de plata, la toate cerintele si obligatiile contractuale ce va revin dumneavoastra si respectivei institutii financiare nebancare. Daca considerati ca nu va descurcati, puteti sa cereti opinia unui avocat. Din fericire s-au inmultit si nu mai sunt atat de scumpi.

In privinta imprumuturilor nebancare de la Provident, haideti sa vedem in definitiv, cat costa un asemenea credit.

IN primul rand, Provident ca pune la dispozitie, serviciul de credit la domiciliu, serviciu ce costa suplimentar, in sensul ca este extracredit.

Ce inseamna acest serviciu de creditare la domiciliu?
    
Provident, serviciul la domiciliu: solicita un imprumut si poti primi bani rapid, acasa la tine
Compania Provident, cu filiale in principalele orase ale tarii, isi prezinta oferta ca fiind transparenta si solida. Conform sitelui www.provident.ro, este singura institutie financiara care asigura rapid imprumuturi la domiciliu.

Acum ceva timp in urma, Provident era singura institutie financiara din Romania care iti oferea serviciul de gestionare la domiciliu a creditului. Mai nou au aparut si alte institutii nebancare ce iti ofera astfel de credite nebancare la domiciliu.

Pentru a solicita un imprumut de la Provident, n-ai decat sa completzi o solicitare de imprumut folosind formularul online de pe site-ul acestei institutii sau sa suni la departamentul de relatii cu clientii. Un reprezentant al companiei Provident te va contacta pentru a discuta despre solicitarea ta si pentru a stabili vizita la domiciliu.Daca alegi serviciul de gestionare la domiciliu a creditului si poti primi banii in 48 de ore, chiar la tine acasa.

Ce sume de bani poti lua cu imprumut de la Provident?

Puteti obtine sume de bani cuprinse intre 400 la 3.000 de lei, fara giranti si fara taxe ascunse, fara birocratie. Ratele sunt fixe.

Poti solicita un imprumut rapid intre 400 si 3.000 de lei pe o perioada de 42 sau de 56 de saptamani. Nu ai nevoie de giranti sau de garantii materiale, iar banii vor fi virati in contul tau in 10 zile de la semnarea contractului.

Costul imprumutului este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent. Astfel, stii de la bun inceput care este costul total si cum urmeaza sa rambursezi imprumutul. Nu exista comisioane ascunse, iar suma datorata nu poate creste.   

Pe siteul www.provident.ro aveti la dispozitie un calculator online cu ajutorul caruia puteti analiza, in functie de ce suma de bani doriti sa obtineti, care vor fi ratele eventualului imprumut.
calculator online rate Provident

Cati bani urmeaza sa dai inapoi si cu ce dobanda?

Calcul online credit rapid Provident - variante de imprumut: 500 de lei, 1000 de lei, 1500 de lei, 2000 de lei, 2500 de lei, 3000 de lei si 3500 de lei (3500 de lei doar pentru fostii clienti Provident).



SUMA DE BANI IMPRUMUTATA: 500 lei

SUMA DE BANI DE RETURNAT: 662,31 lei

PERIOADA DE RAMBURSARE: 42 saptamani

VALOARE RATE SAPTAMANALE: 15,77 lei

500 lei - Credite rapide Provident


SUMA DE BANI IMPRUMUTATA: 1000 lei

SUMA DE BANI DE RETURNAT: 1.319,32 lei

PERIOADA DE RAMBURSARE: 46 saptamani

VALOARE RATE SAPTAMANALE: 28,69 lei

1000 lei - Credite rapide Provident


SUMA DE BANI IMPRUMUTATA: 1500 lei

SUMA DE BANI DE RETURNAT: 2.035,56 lei

PERIOADA DE RAMBURSARE: 53 saptamani

VALOARE RATE SAPTAMANALE: 38,41 lei

1500 lei - Credite rapide Provident


SUMA DE BANI IMPRUMUTATA: 2000 lei

SUMA DE BANI DE RETURNAT: 2751,27 lei

PERIOADA DE RAMBURSARE: 56 saptamani

VALOARE RATE SAPTAMANALE: 49,13 lei

2000 lei - Credite rapide Provident


SUMA DE BANI IMPRUMUTATA: 2500 lei

SUMA DE BANI DE RETURNAT: 3.469,09 lei

PERIOADA DE RAMBURSARE: 58 saptamani

VALOARE RATE SAPTAMANALE: 59,82 lei

2500 lei - Credite rapide Provident


SUMA DE BANI IMPRUMUTATA: 3000 lei

SUMA DE BANI DE RETURNAT: 4.205,28 lei

PERIOADA DE RAMBURSARE: 60 saptamani

VALOARE RATE SAPTAMANALE: 70,09 lei

3000 lei - Credite rapide Provident


SUMA DE BANI IMPRUMUTATA: 3500 lei

SUMA DE BANI DE RETURNAT: 4.831,69 lei

PERIOADA DE RAMBURSARE: 62 saptamani

VALOARE RATE SAPTAMANALE: 77,94 lei

3500 lei - Credite rapide Provident


Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?