Imprumut fara garantii 2018

Exista IFN-uri ce ofera imprumuturi rapide si flexibile fara garantii


Un imprumut fara garantii ne este oferit in 2018 de catre cei de la Fast Finance.

Fast Finance este o soceitate nebancara cu vizibilitate in piata, ce ofera solutii personalizate, in acord cu nevoile clientilor. Nu elimina din portofoliul de clienti nici pe cei cu istoric negativ, cei inscrisi in Biroul de Credit ca rau-platnici.

Fast Finance este un IFN ce functioneaza sub supravegherea BNR, fiind autorizata sa functioneze din anul 2014.
Un credit fara garantii 2018 de la Fast Finance presupune ca nu tu in pozitia de client nu mai trebuie sa aduci garantii pentru a fi considerat eligibil la creditare. Nu ai nevoie de garantii nici cand aplici, nici cand primesti banii. Tot procesul se deruleaza rapid, flexibil, la indemana. Ti se solicita pentru accesare o imagine scanata dupa buletin dar si o adeverinta de venit.

Produsul de creditare care nu necesita garantii este numit de cei de la Fast Finance - creditul urgent fara garantii.

Rapiditatea de acordare a acestor imprumuturi facile oferite de Fast Finance se datoreaza accesarii online, care scurteaza foarte mult timpii de accesare. Prezentarea unei garantii presupune riscuri majore, mai ales daca este vorba de o garantie imobiliara. Asa ca, multi clienti se tem de aceasta varianta de creditare.

Pentru scurtarea acestor timpi de accesare, cei de la Fast Finance ofera acest imprumut rapid fara garantii, care practic urgenteaza obtinerea banilor intr-o situatie dificila pentru client.

Prin acesarea creditului urgent fara garantii, poti dispune de sume de bani cuprinse intre 1.500 si 15.000 de lei, pe perioade de la 3 luni la 36 de luni.

Pentru obtinerea acestui credit urgent fara garantii ai nevoie de un venit minim net lunar de 1.000 de lei. perioada de creditare este intre 3 si 36 de luni. Poti primi banii in cont, ori poti sa-i ridici de la caseria Fast Finance din Bucuresti.

Acte necesare accesarii creditului urgent fara garantii:
- buletin
- extras de cont pe ultima luna
- adeverinta de venit
- card de salariu valabil
- card de pensii daca e cazul
- contract de creditare semnat

Exemple de calcul:
- pentru un imprumut in valoare de 5.000 de lei contract pentru 6 luni, vei plati un total de 6.250,74 de lei, rata lunara fiind de 1.016,95 de lei;
- pentru o suma imprumuta de 5.000 de lei contractata pentru 12 luni, rata lunara este de 596,45 de lei;
- daca accesezi un credit in valoare de 15.000 de lei, vei avea un total de plata la finalul perioadei de creditare de 35.206,87 de lei, iar rata lunara este de 965,51 lei.

Acest credit urgent fara garantii poate fii accesat chiar si pentru refinantare.

Poti aplica online pentru creditul urgent, completand formularul pus la dispozitie pe platforma online a Fast Finance. Completezi atent rubricile formularului si aplici.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto