Pagini

24 ianuarie 2018

Va intereseaza creditele rapide pentru restantieri?

Credite rapide pentru restantieri gasiti in oferta celor de la CreditFix


Exista in piata financiara nebancara o serie de produse financiare care sunt accesibile si restantierilor.

Avand in vedere numarul mare de restantieri inregistrat la finele anului trecut in Biroul de Credit, solicitarile venite din partea acestor potentiali clienti sunt numeroase.

Si noi primim pe adresa noastra zilnic o multime de solicitari de informatii despre creditele rapide pentru restantieri. Oamenii sunt dornici sa afle ce instiutii ofera credite restantierilor, cum pot afla daca se regasesc pe listele Biroului de Credit, cum isi pot afla scoringul din BC, etc.
Ca sa afli daca te regasesti pe liste Biroului de Credit, n-ai decat sa trimiti o solicitare catre aceasta institutie. Pentru informatii suplimentare puteti accesa platforma online http://www.birouldecredit.ro.

Iata si cateva informatii despre cei raportati la Biroul de Credit:
- in Biroul de Credit vei fi raportat daca ai intarzieri mai mari de 30 de zile la plata unei rate
- persoanele inscrise in Biroul de Credit vor ramane acolo timp de 4 ani
- pentru obtinerea datelor referitoare la propria persoana de la Biroul de Credit, poti solicita pe adresa Biroului de Credit. Prima solicitare e gratuita, de la a doua in sus veti plati 6 lei.


Exista posibilitatea sa iei totusi un credit fara consultarea Biroului de Credit. Am explicat noi cum, intr-un articol anterior - cum obtii un imprumut fara consultarea Biroului de Credit.

Si acum sa revenim la oferta descoperita de noi, anume la creditul rapid pentru restantieri de la CreditFix.Cei de la CreditFix ne spun ca putem apela la un astfel de imprumut urgent doar daca avem o problema cu adevarat arzatoare.

Poti aplica pentru un astfel de imprumut daca esti restantier daca ai un venit lunar constant. Creditul maxim pe care il poti obtine urca pana la 2.000 de lei, iar perioada de rambursare este de 55 de zile de la obtinerea imprumutului.

Pentru detalii privind obtinerea creditului pentru restantieri, poti suna la nr de telefon 0374475000, ori poti trimite un email pe adresa contact@creditfix.ro.

Pentru a aplica la un imprumut rapid CreditFix iti impune urmatoarele conditii:
- sa ai un venit minim net lunar de 500 de lei
- sa ai minim 18 ani.

Pentru accesare ai nevoie de o copie dupa buletin si de un extras de cont.

Faceți căutări pe acest blog