Credit pentru datornici si nu numai

Exista oferte de credite nebancare rapide pentru datornici, dar nu doar pentru ei


Si datornicii se pot imprumuta pe piata financiara din Romania, atat doar ca produsele accesibile lor sunt mult mai scumpe decat cele accesibile persoanelor cu credibilitate vizibila in piata.

IFN-urile ce detin in portofoliu microcredite, adica acorda credite rapide nebancare in conditii facile, pe perioade scurte de timp, dau accesul si restantierilor la aceste produse.

Persoanele inscrise in Biroul de Credit ca rau-platnici sunt ingraditi de la a accesa credite bancare, singura lor optiune ramanand acele imprumuturi acordate de IFN-uri in conditii permisive.
Multe IFN-uri specifica la conditiile de accesare ca produsele lor pot fi accesate si de restantieri. Altele nu specifica, insa, spun ca-si trateaza clientii de la caz la caz. Intre aceste societati nebancare exista unele care tin cont de buna-credinta a clientilor: daca si-au rambursat pana la urma datoria, daca datorita restanta a fost mica, daca motivul pentru care au ajuns in Biroul de Credit nu a fost unul deosebit de grav, etc.

Credite fara verificare in BC ofera in piata urmatoarele IFN-uri: Viva Credit, IFN Extra Finance, Avantaj Expert Credit, Fast Finance IFN, CAR Fair IFN, Simplu Credit, etc.

Creditele pentru datornici nu sunt exclusiv destinate acestor categorii de clienti. La ele au acces si clientii de buna-credinta, cei ce nu sunt inscrisi in BC ori CRC. De ce o fac si cei ce s-ar putea imprumuta oricand la o banca ori la un IFN cu conditii mai avantajoase? In primul rand din cauza timpului foarte scurt de acordare. Societatile ce acorda microcredite au proceduri simplificate de acordare care dureaza extrem de putin; acestea sunt cu adeverat credite rapide nebancare. Ele au ajuns sa fie acordate si in 2 ore de la accesare. Practic, completand un formular online si upload-and copii dupa buletin si dupa extrasul de cont, vei primi in contul tau bancar suma de bani accesata in 2 ore de cand ai inceput procedurile. Apoi, in afara de timp, conteaza foarte mult si numarul limitat de acte solicitate. Si nu in ultimul rand, comoditatea clientului.

Daca ai restante si esti inscris in Biroul de Credit, nu vei gasi intelegere la banci, insa, institutiile nebancare te pot accepta. Conditiile sunt cu adevarat mai restrictive, insa nu imposibil de indeplinit.

De regula, IFN-urile ce acorda credite datornicilor mizeaza aproape exclusiv pe dobanzile mari. Adica, isi acorda riscurile asociate acordarii de credite restantierilor, prin dobanzile mari practicate.

Pentru ca numarul restantierilor este mare, societatile nebancare au inceput sa tina seama de acesti posibili clienti. Totusi, chiar si IFN-urile tin cont de mai multe aspecte la acordarea creditului, pentru ca si ele au niste riscuri asumate care nu pot fi depasite asa usor.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto

Imprumuturi pentru rau-platnici si restantieri 2016