Pagini

9 octombrie 2017

Credit rapid Provident fara carte de munca

Fara garantii si giranti, poti obtine un imprumut Provident de pana la 10.000 de lei in 24 de ore


Un credit rapid Provident, obtinut fara giranti si fara garantii, poate fi accesat fara sa ai nevoie de carte de munca. Practic, trebuie sa dispui de un venit din care sa rezulte ca ai posibilitatea sa-ti rambursezi la timp imprumutul contractat.

Daca adaugi la creditul de baza Provident si serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului, atunci perioada de acordare a creditului se diminueaza substantial, ajungand chiar la 24 de ore.


De acum poti obtine de la Provident sume de bani de pana la 10.000 de lei, adica au ridicat plafonul maxim de creditare si de asemenea ai posibilitatea sa optezi pentru rambursarea cu rate lunare, pe o perioada mai lunga de timp.

Creditul STAR este un produs financiar aflat in portofoliul Provident, cu urmatoarele caracteristici:
- ofera sume de bani cuprinse intre 6.000 si 10.000 de lei
- ratele sunt flunare si fixe
- ai nevoie de un venit minim net lunar de 1.300 de lei
- nu ai nevoie de giranti ori garantii

Asadar, poti obtine un credit Provident fara carte de munca, doar in baza unei dovezi de venit, indiferent de natura ei. 

Acest credit STAR poate fi obtinut chiar in 24 de ore, daca alegi si serviciul de gestionare la domiciliu a creditului. Retineti ca acest serviciu este contra cost.

Gestionarea la domiciliu a imprumutului presupune ca un reprezentant Provident se va deplasa la tine acasa pentru: semnarea contractului, inmanarea banilor daca nu doresti sa-i primesti pe card si mai apoi pentru plata ratelor saptamanale ori lunare.

Serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului Provident are si urmatoarele avantaje:
- obtii suport in completarea documentelor aferente creditului
- primesti banii la tine acasa in 24 de ore
- nu este nevoie sa prezinti garantii
- nu pierzi timpul nici cu plata ratelor, pentru ca reprezentantul Provident se deplaseaza la data stabilita pentru incasarea ratelor la tine la domiciliu.

Faceți căutări pe acest blog